България има нужда от лява алтернатива и ние сме единствените,

...
България има нужда от лява алтернатива и ние сме единствените,
Коментари Харесай

Нинова: България има нужда от лява алтернатива

 " България има потребност от лява опция и ние сме единствените, които можем да я дадем на българския народ – чакаме напълно скоро към сегашната огромна лява коалиция от 16 обединения да се причислят и още доста партии и цивилен сдружения. Така, както България има потребност от лява опция, по този начин в още по-голяма степен има потребност от постоянно и устойчиво държавно управление.

Служебният кабинет извършва отговорностите си да готви избори, да направи проверка на предходното ръководство, само че има потребност от актуализация на бюджета, има потребност от приемане на нов бюджет за следващата година и то с доста мощни обществени политики и антикризисни ограничения. И това би трябвало да го направи постоянен парламент и постоянен кабинет “, безапелационна бе пред социалисти и съдружни сътрудници в Благоевград.

Лидерът на левицата взе участие в откриването на предизборната акция в 1-ви МИР на 14 юни, когато бяха празнувани тържествено 165 години от рождението на Димитър Благоев – Патриарха на българските социалисти.

Председателят на Българска социалистическа партия във връзка паралелно провеждащите се акции за парламент и за кмет на Благоевград на частичните избори уточни: " Двойно е усилието - и за кмет, и за парламент, само че този двоен мотив ще даде двойни сили и двойна сила. Даже това ще ни улесни, тъй като ще ни сплоти. Моята поръка е да стигнат до всеки град, до всяко село, до всяко семейство, с цел да коментират програмата ни. Защото ние имаме подробна стратегия, а къде е цялостната стратегия на другите партии, с които се състезаваме? “.

пожела триумф на кандидатската листа и на претендента за кмет: " Вярвам във вас “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР