България има натрупан достатъчно опит и е готова да привлича

...
България има натрупан достатъчно опит и е готова да привлича
Коментари Харесай

Радев: България очаква стратегически инвеститор от Германия


България има насъбран задоволително опит и е подготвена да притегля вложения освен в рандеман на първични материали, а и във сфери с висока добавена стойност. Очакваме стратегически вложител от Германия, който да издигне на качествено ново равнище връзките сред бизнеса и институциите. Това съобщи президентът Румен Радев, който организира среща с немския си сътрудник Франк-Валтер Щайнмайер, оповестиха от президентството.

Двамата разговаряха в границите на домакинствана тази година от президента в София. Припомняме, че самият Щайнмайер съобщи в изявлението си на срещата, че сме изправени пред едни и същи огромни провокации. Германия също поддържа задачите на самодейността " Три морета " да се укрепи свързаността, сигурността и добруването сред народите . Искаме да се ангажираме още повече за осъществяването на тази цел, когато съответните планове съответстват с нашата визия за по-зелена Европа, изясни той.

Би следвало да има доближаване с Източна и Западна Европа , като би трябвало в цялостна степен да се възползваме от тази самодейност, настоя Щайнмайер.
 За бистрота настоя Радев при финансирането на планове от
За бистрота настоя Радев при финансирането на планове от " Три морета "

Той означи, че дейната активност на Инвестиционния фонд е решаваща стъпка

Европейски Съюз извършва тактиките си за съгласуваност и това съответствува с концепцията на самодейността. Той има вяра в икономическите изгоди на интеграцията въз основа на система за търговия, учредена на правила. Сътрудничеството би трябвало да продължи, както и спазването на човешките и обществените права, безапелационен бе немският президент.

В рамките на Европа и Съединени американски щати ще укрепим положителното освен на нашите жители, само че и на нашия модел на съдействие в международен мащаб. Германия се ангажира да преследва тези цели с всички сътрудници от самодейността " Три морета ".

Президентите означиха още отличния политически разговор и съдействие в областта на стопанската система, което резервира позитивната си динамичност макар последствията от пандемията. Обща бе позицията, че професионалното образование, което страната ни развива с поддръжката на Германия, е инвестиция в последващото разширение на двустранния стопански и капиталов продан.
 Джо Байдън: Демокрациите да покажат, че могат да работят за народите си
Джо Байдън: Демокрациите да покажат, че могат да работят за народите си

Подкрепя самодейността „ Три морета “
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР