България има много талантливи и умни деца. Тези грамотни млади

...
България има много талантливи и умни деца. Тези грамотни млади
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Младите и грамотни хора ще изградят България

България има доста надарени и умни деца. Тези грамотни младежи ще съградят България, за която всички мечтаем – империя не на територията, а на духа и културата, както ни завещаха дедите ни. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, на откриването на галерия с произведения на участниците в Международния културен конгрес "Велики Преслав – история на цялостен един народ ". Във форума, който се организира за следващ път под патронажа на вицепрезидента, участваха деца и младежи от цяла България и от българските общности зад граница, оповестиха от президентския прессекретариат.

"Младите хора през днешния ден недоволстват и са по площадите, тъй като желаят смяна. Те не се борят за власт, а за родината, която им дава вероятност да останат тук, а не да работят за просперитета за непознати страни. Нека младите да ни покажат по какъв начин би трябвало да се развиваме оттук насетне. Разчитам на тях ", посочи Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.



Вицепрезидентът дефинира форума като здрава нишка, която събира всички българи, без значение в кой завършек на света се намират. "Идеята, родена в класните стаи на Основно учебно заведение "Св. св. Кирил и Методий " във Велики Преслав, се трансформира в идея и би трябвало да получи своето още по-голямо национално звучене ", акцентира Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България,.

"Стъпиш ли на земята на Велики Преслав, чувстваш невероятна сила, която нашепва за златни епохи и за доста популярност и горделивост. С форума "Велики Преслав – история на цялостен един ден народ " предавате на идващите генерации гордостта, че си българин, разказвате чудесната приказка за България ", уточни вицепрезидентът. Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, съобщи, че от Велики Преслав потегля една от най-дългите държавнически обичаи в Европа – българската. "Преславската книжовна школа освен роди една нация със личен език и просвета, а ги придвижи и надалеч отвън рамките на България. Тук се поставиха основите на третата славянска цивилизация – християнската. Не допускайте никой в никакъв случай да пренаписва историята ни ", обърна се вицепрезидентът към присъстващите.

Илияна Йотова: Еврочленството значи интензивно присъединяване в европейските политики, а освен милиарди от еврофондове

Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, благодари на учителите и родителите, които безрезервно възпитават децата в родолюбие.



Приветствието си вицепрезидентът приключи с думите: "Историята ни сочи, че от рецесиите излизаме по-силни дружно. Ние всички сме част от едно общество и то ще успее единствено в случай че е дружно. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР