България има една война от едната страна и още една

...
България има една война от едната страна и още една
Коментари Харесай

Тома Томов: Ядреното оръжие ще е начинът, по които цивилизацията ще чисти каналните си тръби

България има една война от едната страна и още една от другата. България не води война, популярност Богу. Убеден съм, че доста млади българи ще би трябвало да изпитат войната, това е част от човешката природа. Ядреното оръжие ще е методът, по които цивилизацията ще чисти каналните си тръби. Чака ни дълъг, сложен непосилен преход през една неприятна пустиня. Това предвижда журналистът Тома Томов в изявление за предаването „ РадиоТочка “ по БНР.

" В Иран всичко е пробито и не е несъмнено дали ще си опазят духовния водач. В исторически миг сме, тъй като Израел се измъкна от стратегическата самотност, като завоюва време и стана индивид в историята, и взема решение проблемите сега. Останалите са в пасивна позиция и гледат какво ще направи Нетаняху. Той направи нещо неповторимо ", сподели той.

" Трябвало е да убият Насрала още на 8 септември, а са имали още три пъти късмет, само че го вършат откакто има единодушие на 3 седмици помирение, което желаят Съединени американски щати и Макрон. Насрала се е съгласил, събира управлението и Нетаняху удря. Съединени американски щати са били предизвестени, чак когато самолетите са изхвърчали. Нетаняху прави неща, които великата мощ не му разрешава. "

Според Тома Томов към този момент има нов свят и номерът е кои са играчите на масата, кои са храна.

" Израел може да промени цялата обстановка в Близкия Изток. Не имам вяра, че може да удари Иран, да смъкна режима или да удари нуклеарните съоръжения. Няма такива самолети, би трябвало да се носи бомбата от американските бомбардировачи, и дали ще ги въвлече във война с Иран. Ако Израел и Съединени американски щати дружно ударят, Иран няма да издържи. Може нефтените полета да унищожат и ще затворят залива. Тогава става ужасно. Нетаняху желае да промени обстановката в целия Близък Изток ", разяснява Тома Томов.

" Той е учил в Америка, приключен американски политики и мисля, че е непосредствен с Тръмп от млади години. Иска да дочака идването на Тръмп на власт, не знам дали ще го дочака. Но Съединени американски щати сега е въздържан фен. "

" Аз персонално не одобрявам Нетаняху, аз одобрявам ашкеназите, хора като Ицхак Рабин, Шимон Перес, това са велики хора. Те са европейски хора, а в този момент в Израел са мизрахим евреите. Във властта влязоха извънредно десни. Ако Нетаняху тръгне срещу тях, те ще го смъкват.

" Сега Израел се преценява с настояването на Бога, тъй като това са доста религиозни хора ", изясни журналистът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР