България има двукратни Световни шампиони по мажоретен спорт. Това е

...
България има двукратни Световни шампиони по мажоретен спорт. Това е
Коментари Харесай

България отново е световен шампион по мажоретен спорт

България има двукратни Световни първенци по мажоретен спорт. Това е тимът от Пазарджик – „ Мистерии ”.
Прочетете още
Състезанието се организира в Кейптаун, ЮАР, където нашите девойки демонстрираха, че са най-хубавите и завоюваха златните медали в категориите „ Формация помпон ” и „ Дефиле помпон ” във възраст сеньор.

Днес те се прибраха в България.

" Беше доста мъчно съревнование и имахме сложна подготовка. Пътувахме много, тъй като шампионата беше в ЮАР.  Децата се показаха ослепително и беше доста прочувствено. Нашите мажоретен състав от дъли години взе участие по съревнование, само че от тази година имаме и федерация, от което сме доста щастливи. Щастливи сме, че към този момент имаме и международни първенци. Заминаваме за Световна купа през ноември месец, с по-малкия тим и се надяваме там да реализираме триумф. Ще се провежда следващата година Гран при и настрана кандидастваме и за домакинство на Световно състезание. Конкуренцията е доста огромна, само че се надявам първенеца да бъде в България ", съобщи треньорката пред Нова нюз. 

Състезанието беше мъчно, а напрежението беше голямо. Имахме дълги и тежки тренировки, само че всичко това си струваше, сподели една от състезателките.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР