България има две външни политики, едната е на премиера Петков

...
България има две външни политики, едната е на премиера Петков
Коментари Харесай

Генчовска: България има две външни политики - на Петков и неговите съветници и на МВнР

България има две външни политики, едната е на премиера Петков и неговите външнополитически съветници, (което е в нарушаване на закона), а другата - на Външно министерство. Това е декларирала външният министър Теодора Генчовска на закрито съвещание в Народното събрание, поискано от депутатите по отношение на позицията на България във връзка с Република Северна Македония и появилата се информация, че министър председателят е заречен до края на юни България да вдигне ветото над Скопие, написа.

Генчовска признала пред народните представители, че обстановката във външната политика е скандална. Тя разкрила, че като външен министър научава 80% от нещата във връзка с РСМ от Скопие. От другари в прилежащата ни страна Генчовска научила, че Петков и Ковачевски са се договорили за ново междуправителствено съвещание.

Генчовска декларирала още, че свършената работа на междуведомствената Историческа комисия е нула.

" Продължаваме промяната " не престават да живеят с убеждението, че страната е едно Неправителствени организации, обяснила още тя.

Във Външно министерство не е постъпила нито една паметна записка от срещите на премиера Кирил Петков с представители на македонската страна, подчертала още Генчовска.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР