България има благословията на папа Франциск. Посланието предаде при откриване

...
България има благословията на папа Франциск. Посланието предаде при откриване
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: България има благословията на папа Франциск

България има благословията на папа Франциск . Посланието съобщи при разкриване на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов. Негово Светейшество пожела също доста здраве, триумфи на страната ни, беше ден на благословия към християнството , добави той. Преди ден Рашидов беше на персонална среща от папата във Ватикана.

Депутатите направиха разбъркване в програмата си. По предложение на ръководителя на бюджетната комисия Петър Чобанов първа точка стана план на решение за предоставяне на единодушие за увеличение на акционерното присъединяване на Република България в капитала на Черноморската банка за търговия и развиване . Трябва да мине бързо, тъй като до няколко дни би трябвало да уведомим акционерите, в противоположен случай ще намалее капиталът ни в банката, обоснова се той.

По предложение на Петър Петров от " Възраждане " законопроектите за промени в закона за правосъдната власт станаха втора точка за през днешния ден. Външният министър Николай Милков ще бъде изслушан след второто гласоподаване на измененията в закона за горите.

От програмата по искане на Делян Добрев от ГЕРБ-СДС отпадна точката за приемане на стратегия за компенсиране на битовите клиенти на природен газ, импортирана от Кирил Петков от " Продължаваме Промяната ". Той уточни, че не е обяснено от кое място ще пристигна финансирането и като цяло е популизъм. Ако някой желае да компенсира битовите клиенти на газ, в снадки държавен бюджет има 50 млн. лева и, в случай че държавното управление реши, може да употребява част от тях за това.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР