България и Унгария завършиха наравно 2:2 в квалификация от група

...
България и Унгария завършиха наравно 2:2 в квалификация от група
Коментари Харесай

България и Унгария с равен мач. 12 души пострадаха при сблъсъците между фенове и полиция

България и Унгария приключиха наедно 2:2 в подготовка от група G за UEFA 2024.  Срещата се игра без аудитория на националния стадион и беше предшествана от съществени конфликти в София.

Хиляди почитатели от столицата и страната се събраха часове преди началото на мача и желаеха незабавна оставка на Боби Михайлов и управлението на БФС. Запалянковците са безапелационни, че неприятният мениджмънт е причина за пагубното състояние на родния ни футбол, който към този момент 20 година не може да отлепи от дъното.

В началото митингът стартира спокойно, само че след това се стигна до ескалация на напрежението и почитателите влязоха в конфликти с полицията. Наложи се силите на реда да употребяват водно оръдие и пикантен спрей, а ентусиастите отвърнаха с дъжд от павета и паркинг колчета. Има 12 ранени – служители на реда, ентусиасти, публицисти. Запален беше полицейски бус, пострадаха и паркирани коли. Движението по доста улици е блокирано.

Заради продължаващия митинг от Столична дирекция на вътрешните работи приканиха жителите и гостите на столицата при опция да заобикалят прекосяването в региона на националния стадион и кръстовището при бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Ген. Гурко “. В секторите, където се организират протестни дейности краткотрайно е прекратено придвижването на градския превоз.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР