България и Майорка ще работят съвместно за привличането на повече

...
България и Майорка ще работят съвместно за привличането на повече
Коментари Харесай

България започва съвместна работа с Майорка за привличането на повече туристи

България и Майорка ще работят взаимно за привличането на повече туристи в двете страни. 

Това бе контрактувано на среща сред министъра на туризма Зарица Динкова и нейния испански сътрудник Хосе Марсиал . Динкова е в Испания за присъединяване в Неформалната среща на министрите на туризма на Европейския съюз. С Хосе Марсиал тя разиска евентуалните благоприятни условия за съдействие в региона на туризма.

Министър Денков подсети, че през последните години страната ни е съумяла да се наложи като  целогодишна дестинация , която предлага разнородни туристически артикули .

“Това, с което можех да се похвалим е доста положително съответствие сред цена и качество. Испанските ни посетители ще разширят визията си за България като лятна морска дестинация, защото  предлагаме разнообразни различни форми на туризъм ”.

Тя добави, че България се налага все повече като мечтана дестинация за зимен, здравен и СПА туризъм . Кулинарните изкушения също могат да провокират интереса на испанските туристи.

Сред тематиките на диалог попаднаха и провокации в бранша – дефицита на висококвалифицирани фрагменти , повишението на качеството на туристическия артикул и нерегламентираното отдаване на жилища чартърен .

На срещата участваха и представители на SOF Connect , с които в тристранния форма т беше разисквана опцията за разкриване на постоянна самолетна линия от София до Майорка, с цел да се улесни свързаността.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР