България и Австрия са на последно място в Европа, що

...
България и Австрия са на последно място в Европа, що
Коментари Харесай

България е последна по достъп до гражданство по натурализация

България и Австрия са на последно място в Европа, що се отнася до достъпа до. Това демонстрират данните от настоящо изследване на " Индекс на политиката за интеграция на мигранти " (MIPEX)
Австрийското издание „ Хойте ” осведоми за акция на правозащитната организация „ SOS Mitmensch ”, съгласно която родени в страната деца следва да получат.
Организацията се базира на най-новите статистически данни, съгласно които в Австрия живеят над 220 000 души, които към момента не са получили австрийско поданство, макар че са родени в страната, а броят им нараства непрестанно.
 Ахладова разкри какъв брой македонци са получили българско поданство Ахладова разкри какъв брой македонци са получили българско поданство
За 10 години близо над 65 хиляди македонци са получили българско поданство. При съвсем всички случаи съображение за това е доказване на...
Това води до ограничение на правата на тези деца и на опциите им за по-нататъшна реализация. Държавата ги афишира за „ непознати ”, макар, че са родени в Австрия, твърди представителят на неправителствената организация Александър Полак.
Причината за това рестриктивното законодателство по повод придобиването на поданство, което свързва правата на родителите с тези на техните деца.
Тези хора са лишени също от изборни права.
Целта на акцията на „ SOS Mitmensch ” е заслужено право на натурализация за всички хора, живеещи в Австрия, изключително за деца и младежи, родени и израснали тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР