България ГЕРБ: Пожелавам на БСП поне един кмет в областен

...
България ГЕРБ: Пожелавам на БСП поне един кмет в областен
Коментари Харесай

ГЕРБ: Пожелавам на БСП поне един кмет в областен град, БСП: Страх от победа за Манолова

България ГЕРБ: Пожелавам на Българска социалистическа партия най-малко един кмет в регионален град, Българска социалистическа партия: Страх от победа за Манолова Десислава Атанасова и Филип Попов започнаха новия парламентарен сезон със спор за локалните избори 4 септември 2019, 10:48 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  ГЕРБ: Пожелавам на Българска социалистическа партия най-малко един кмет в регионален град, Българска социалистическа партия: Страх от победа за Манолова
ГЕРБ: Пожелавам на Българска социалистическа партия най-малко един кмет в регионален град, Българска социалистическа партия: Страх от победа за Манолова
 Напрежение сред Министерство на външните работи и Руското посолство поради галерия
Напрежение сред Министерство на външните работи и Руското посолство поради галерия
 Десислава Филипова: Искаха да запушат устата на Манолова с поста омбудсман
Десислава Филипова: Искаха да запушат устата на Манолова с поста омбудсман
 Есента припомня за себе си през днешния ден
Есента припомня за себе си през днешния ден
 Велико! Гришо победи Федерер
Велико! Гришо победи Федерер
 Борисов: Членството в Шенген не е приоритет за България
Борисов: Членството в Шенген не е приоритет за България
 Министерство на външните работи към посолството на Русия: Половин век репресии
Министерство на външните работи към посолството на Русия: Половин век репресии
 Манолова подаде оставка: Не желая да се върша на воин
Манолова подаде оставка: Не желая да се върша на воин

"Напоследък слушам поръчки от страна на Българска социалистическа партия, че се стремят към 100% повдигане на резултата и увеличение броя на кметовете след локалните избори през октомври, то аз им искам най-малко един кмет в регионален град, тъй като това ще бъде осъществяване 100% на предизборната им платформа. "

Това съобщи пред NOVA депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова при започване на новия политически сезон.

В отговор на думите й, депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов загатна за боязън у ръководещите от възможна победа на омбудсмана в оставка Мая Манолова.

"Интересно е, че има напрежение около кандидатурата на Мая Манолова. От страна на ГЕРБ има едно признание за несправяне от страна на госпожа Фандъкова в София и това проличава по отстраняването на екипа й - това е част от "мръсната акция ", за която Бойко Борисов приказва ", уточни Попов.

Лятната почивка на депутатите свърши и те се събират в пленарната зала в сряда, с цел да дадат началото на есенната парламентарна сесия.

Началото на новия парламентарен сезон стартира с обичайните заявления, в които парламентарните групи ще изразят позициите си по главните политически въпроси и ще очертаят целите в работата си.

"На старта на новия политически сезон се учеща, че акцията за локалните избори стартира. Тя може би не е серпантина от евроизборите насам. Обстановката в пленарната зала е много динамична. Надявам се, че Народното събрание ще работи ускорено за приемане на всички значими за българските жители закони. Надявам се, че ще имаме съществени диспути по бюджета, който е най-важният закон за годината. С него ще очертаем и главните цели на ръководещото болшинство и за идната година ", сподели Десислава Атанасова.

"Кампанията фактически стартира много преди началото на новия парламентарен сезон. Местните избори са извънредно значими за България ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов.

"Ние от Българска социалистическа партия успяхме да обиколим цяла България и да се срещнем със спецификите на всеки един район и на всяко едно обитаемо място. Кампанията е стартирана, програмата ни обгръща както "Визия за България ", по този начин и характерни локални проблеми ", сподели още той.

В първия си работен ден Народното събрание няма да стартира с ветото на президента Румен Радев върху Закона за военното разузнаване, каквото бе упованието, а измененията ще бъдат прегласувани като първа точка на съвещанието в четвъртък.

Президентът прикани: Премиерът да върви в Народното събрание

Депутатите ще започват работа с спор по измененията в Закона за налозите върху приходите на физическите лица, импортирани от ПГ на "Обединени патриоти ". Те плануват попълване на пропуск в законодателство в интерес на осиновителите на деца.

В рамките на пленарното съвещание депутатите ще подложат на гласоподаване и оставката на народния представител от "БСП за България " Иван Генов, който е полежал преустановяване на пълномощията му по персонални аргументи.

Народното събрание ще разисква още промени в Закона за измерванията, Закона за електронните известия, както и Годишния отчет за младежта за 2018 година

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: парламент депутати .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман  Джонсън: Избори на 14 октомври, в случай че има отсрочване на Брекзит Джонсън: Избори на 14 октомври, в случай че има отсрочване на Брекзит  <br style= Ето по какъв начин е протичал денят на Ане Франк
" />
Ето по какъв начин е протичал денят на Ане Франк
 <br> Как <strong> писането на домашни </strong> може да се трансформира в <strong> обичаното </strong> занятие <br>
Как писането на домашни може да се трансформира в обичаното занятие
Последни  <p>Ексклузивна прожекция за звезди и почитатели на старта&nbsp;на &bdquo;Откраднат живот&ldquo;</p> Ексклузивна прожекция за звезди и почитатели на...  <p>Кога се демонстрират <strong>симптомите на хранително отравяне&nbsp;</strong></p> Кога се демонстрират признаците на хранително...  <p style=

Музикалната кралица, която въодушевява мнозина  На фотографията: Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова и депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов В Народно събрание: Иронично благопожелание, боязън от победа за...  Румен Радев в Народното събрание Президентът прикани: Премиерът да върви в Народното събрание  На фотографията: проф. Искра Баева и блогърът Асен Генов Напрежение сред Министерство на външните работи и Руското посолство поради галерия  <p>Още <strong>жертви</strong> на урагана <strong>&bdquo;Дориан&rdquo;</strong>, той <strong>вилнее във Флорида</strong></p> Още жертви на урагана „ Дориан”, той вилнее...  Десислава Филипова "Искаха да запушат устата на Манолова с поста...  Сотир Цацаров Цацаров желае инспекция за горенето на отпадъци от ТЕЦ-ове  <p>Есента припомня за себе си днес</p> Есента припомня за себе си през днешния ден  Новото лого на Android Какво би трябвало да знаем за Android 10  Григор Димитров Велико! Гришо победи Федерер  Борис Джонсън Джонсън с тежко проваляне, какво ще стане с Брекзит  Peugeot 3008 Hybrid4 3008 GT Hybrid4 е най-мощното серийно Peugeot  <p>Какво да създадем, в случай че детето ни е жертва на <strong>тормоз в училище</strong></p> Какво да създадем, в случай че детето ни е жертва на тормоз в...  Стив Ъруин Светът няма да го не помни: ловецът на крокодили  Кралица Елизабет II Вредните привички на английското кралско семейство  Спешен спор в английския парламент за Брекзит Спешен спор в английския парламент за Брекзит  Раздаване на филантропична помощ в лагера Рукбан през 2018 година Сирия: хиляди затворени в „ триъгълник на...  Борисов: Членството в Шенген не е приоритет за България Борисов: Членството в Шенген не е приоритет за България Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж и жена се срещат по интернет. Първа среща онлайн в ресторант. Двамата се гледат изумено. Той: – Добреее... Поръчваме водка и пием,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната  Ивет Лалова с следващ триумф bool(false) Водещи вести  <p style= Бионсе - музикалната кралица, която въодушевява мнозина  Стив Ъруин Светът няма да го не помни: ловецът на крокодили  <p>Какво да създадем, в случай че детето ни е жертва на <strong>тормоз в училище</strong></p> Какво да създадем, в случай че детето ни е жертва на тормоз в учебно заведение  Peugeot 3008 Hybrid4 3008 GT Hybrid4 е най-мощното серийно Peugeot  Кралица Елизабет II Вредните привички на английското кралско семейство  Новото лого на Android Какво би трябвало да знаем за Android 10  <p>Ексклузивна прожекция за звезди и почитатели на старта&nbsp;на &bdquo;Откраднат живот&ldquo;</p> Ексклузивна прожекция сплотява звезди и почитатели на старта на „ Откраднат живот “  <p>Кога се демонстрират <strong>симптомите на хранително отравяне&nbsp;</strong></p> Кога се демонстрират признаците на хранително отравяне: от салмонелоза до листериоза  <p>Още <strong>жертви</strong> на урагана <strong>&bdquo;Дориан&rdquo;</strong>, той <strong>вилнее във Флорида</strong></p> Още жертви на урагана „ Дориан ”, той вилнее във Флорида  Сотир Цацаров Цацаров желае инспекция за горенето на отпадъци от ТЕЦ-ове  Спешен спор в английския парламент за Брекзит Спешен спор в английския парламент за Брекзит  Раздаване на филантропична помощ в лагера Рукбан през 2018 година Сирия: хиляди затворени в „ триъгълник на гибелта “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР