България Емил Димитров - Ревизоро е новият министър на околната

...
България Емил Димитров - Ревизоро е новият министър на околната
Коментари Харесай

Емил Димитров - Ревизоро е новият министър на околната среда

България Емил Димитров - Ревизоро е новият министър на околната среда „ За ” бяха 111 народни представители, а „ срещу ” - 96  Николай Киров 15 януари 2020, 11:48  Емил Димитров - Ревизоро е новият министър на околната среда Източник: БГНЕС
ародното заседание в сряда освободи от поста досегашния министър на околната среда и водите Нено Димов, който подаде оставка и е в ареста.

След това депутатите гласоподаваха министерството да оглави представителят от „ Обединени патриоти” Емил Димитров, прочут с прякора Ревизоро.

Ревизоро: Поех поста, с цел да не падне държавното управление

„ За” бяха 111 народни представители, а „ против” - 96. Нямаше въздържали се. Предложението на Вътрешна македонска революционна организация Димитров да оглави Министерството на околната среда и водите бе подкрепено от депутатите от ГЕРБ и „ Обединени патриоти”. От „ Воля” оповестиха, че няма да вземат участие в гласуването.

Кристиан Вигенин сподели, че Българска социалистическа партия няма да поддържа препоръчаната кандидатура и попита за какво единствено Нено Димов е „ на топло в ареста”, а други, съобщавайки името на районния министър Петя Аврамова, са си на „ топло у дома”.

Кой ще бъде новият екоминистър

От Движение за права и свободи също обявиха, че няма да поддържат предлагането Емил Димитров – Ревизоро да оглави Министерство на околната среда и водите.

Павел Шопов от „ Атака” пък разгласи, че се неглижира един от „ супер проблемите” на екологията и опазването на околната среда - вносът на отпадъци в България. Депутатът сподели, че от „ Атака” ще желаят мораториум на внасянето на боклуци от чужбина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР