България експулсира принудително един руснак и двама граждани на Беларус.

...
България експулсира принудително един руснак и двама граждани на Беларус.
Коментари Харесай

ДАНС гони трима души за налагане на руско влияние у нас

България експулсира наложително един руснак и двама жители на Беларус. Заповед за това е издадена от ръководителя на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС). На тримата чужденци за наложени още две насилствени административни ограничения - " лишаване правото на престояване " и " възбрана за влизане в Република България " за интервал от пет години на следните непознати жители.

Експулсират се съветски жител с букви Н. З., както и Е. П. и В. от Беларус. Мерките са наложени поради осъществявана от тях активност, ориентирана против националната сигурност и ползите на страната ни, оповестиха от ДАНС.

Получени са данни за дейности на тримата чужденци, свързани с реализацията на разнообразни детайли от хибридната тактика на Руската Федерация за целеустремено оказване на влияние върху обществено-политическите процеси в България в интерес на съветските геополитически ползи .

Наложените ограничения са в границите на пълномощията на ръководителя на ДАНС по член 44, алинея 1 от Закона за чужденците в Република България и в осъществяване на функционалностите на Агенцията съгласно член 4 от Закона за Държавна организация " Национална сигурност ".
 България изгони върховен съветски свещеник
България изгони върховен съветски свещеник

Руското посолство упрекна властта у нас, че желае да унищожи връзките сред България и Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР