България Еър знае, че домашните любимци са част от всяко

...
България Еър знае, че домашните любимци са част от всяко
Коментари Харесай

Услугата по заявяване на домашен любимец на борда вече и онлайн

" България Еър " знае, че домашните любимци са част от всяко семейство. Именно по тази причина националният транспортьор направи заявяването на техния транспорт на борда още по-достъпно.

От 5-ти януари започва нова онлайн услуга на самолетната компания, която дава опция всеки пасажер самичък да резервира онлайн транспорт в пътническата кабина на своя домакински любим. Функционалността може да бъде употребена в процеса на резервация на полет онлайн до определена дестинация или при към този момент закупен билет през опцията " Проверка на резервацията " на уеб страницата или мобилното приложение.
Новата онлайн услуга важи за кучета и котки, които дружно с клетката тежат до 8 кг. Максималният размер на клетката не би трябвало да надвишава 48 x 35 x 22 cм. Пътниците на самолетната компания могат да се възползват от услугата по транспорт на четириногите си другари по всички директни линии, оперирани от " България Еър ", като се изключи Англия.

Повече информация по отношение на изискванията за транспорт на домашни любимци в пътническата кабина може да намерите ТУК .

С въвеждането на новата функционалност на уеб страницата, част от продуктовото портфолио на самолетната компания, " България Еър " се стреми да отговори на всички потребности на своите клиенти, осигурявайки им най-високо качество и експедитивност на обслужване. Развитието и подобряването на всички предлагани услуги продължава да бъде приоритет за националния транспортьор.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР