България Еър“ е принудена да анулира полет FB 571/574, планиран

...
България Еър“ е принудена да анулира полет FB 571/574, планиран
Коментари Харесай

„България Еър“ анулира още полети до Тел Авив

„ България Еър “ е принудена да анулира полет FB 571/574 , плануван на 15 октомври по постоянната линия София – Тел Авив – София с час на политане 20:30 часа от България и връщане в 23:45 часа от Израел. Това оповестиха от пресцентъра на самолетната компания.

Отмяната е вследствие на форсмажорни условия и по независещи от компанията аргументи, зародили в усложнената интернационална обстановка предвид на задълбочаващия се боен спор в страната.

Авиокомпанията сервира извинения към пасажерите си от засегнатите полети и ги твърди, че непрекъснато следи измененията в ситуацията и актуализира опциите за възобновяване на полетите от/до Израел по постоянната си линия. Националният транспортьор разрешава безвъзмездна смяна по всички закупени билети за пътешестване до/от Тел Авив до края на октомври, като новоиздадените билети би трябвало да бъдат в границите на година .

За настояща информация можете да следите формалният уебсайт на „ България Еър “, както и профилите на самолетната компания в обществените мрежи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР