България е засилила контрола на турската граница при ГКПП Капитан

...
България е засилила контрола на турската граница при ГКПП Капитан
Коментари Харесай

България засили контрола на турската граница и се чака 3 часа

България е засилила контрола на турската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево - Капъкуле " след почналата война сред Израел и палестинската формация „ Хамас “. За това сигнализираха туроператори. „ Вече три часа чакаме на пункта за влизане в страната. Опашката едвам мърда “, съобщи за TravelNews Румяна Юксел, шеф на туроператора „ Аква тур БГ “.

Образували са се пет колони от коли и рейсове. Обработването на паспортите и колите става по-бавно от нормално. Всички гишета и чиновници работят, само че просто има доста огромен напор от хора, сподели тя.

„ Нормално е да бъдат засилени инспекциите и го разбираме. Просто българите би трябвало да знаят за обстановката, да бъдат осведомени и търпеливи “, акцентира Румяна Юксел. По този метод ще могат да си възнамеряват по-добре времето и пътуването.

Традиционно през уикендите доста българи отскачат до Одрин и околните турски градове на пазар. Освен това и сега продължава туристическият сезон в южната ни съседка, където има доста българи на отмора с коли и рейсове. Всяка събота и неделя минават приблизително по 9000 автомобила и към 30 000 пасажери дневно. От „ Гранична полиция “ не бяха открити за коментар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР