България е запазила уникални видове дивеч и обществото трябва да

...
България е запазила уникални видове дивеч и обществото трябва да
Коментари Харесай

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов: България е запазила уникални видове дивеч

България е запазила неповторими типове дивеч и обществото би трябвало да се гордее с този факт. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в словото си при откриването на 25-тото следващо издание на интернационалното ревю „ Наслука – лов, лов на риба, спорт “, което се организира от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София. В тържествената гала присъединяване взеха шефът на Интер Експо Център Ивайло Иванов, военният министър Красимир Каракачанов, инж. Васил Василев, ръководител на Управителния съвет на Национално ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “ и Асен Пиперков, ръководител на Управителния съвет на Български ловно-рибарски съюз.

Военният министър акцентира значимата функционалност на феновете на природата. „ Трябва да помним, че като ловци и рибари с изключение на, че упражняваме обичаното си занятие, се грижим за природата и опазването на дивеча и разнообразието на типовете “, сподели Красимир Каракачанов.

„ През тази година общо 13 нови компании вземат участие в ревюто „ Наслука – лов, лов на риба, спорт “ за първи път “, сподели в приветственото си слово шефът на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Той подсети, че за поредна година интернационалният конгрес отбелязва позитивни трендове в своето развиване. Последното издание на ревюто през 2016г. регистрира над 10% растеж в броя на изложителите, заетите площи и броя на посетителите.

„ Наслука – лов, лов на риба, спорт “ – пресечна точка за следене на трендовете

„ Всички фенове на лова и риболова могат да проследят трендовете на това ревю “, сподели инж. Васил Василев, ръководител на Управителния съвет на Национално ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “. Той изрече своята убеденост за позитивното бъдещо развиване на интернационалния конгрес. Пожелавайки „ наслука “ на всички изложители и посетители, своите приветствия насочи и ръководителят на Управителния съвет на Български ловно-рибарски съюз Асен Пиперков. Той изрази насладата си от 25-тото следващо осъществяване на ревюто и одобряването му измежду ловците и рибарите у нас.

От 14 до 16 септември вратите на „ Наслука - лов, лов на риба, спорт “ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР