България е задействала във вторник механизма на ЕС за гражданска

...
България е задействала във вторник механизма на ЕС за гражданска
Коментари Харесай

Искаме помощ от ЕС за оборудване на COVID реанимациите

България е задействала във вторник механизма на Европейски Съюз за гражданска отбрана и е поискала помощ за разширение на Като причина е посочено внезапното увеличение на случаите на болест и гибел вследствие на коронавирусната болест. Властите са поискали кислородни апарати, монитори за пациенти, кревати за незабавни отделения и кислородни маски.

Това заяви БНР, базирайки се на представителя на Европейската комисия Балаж Уйвари.
 В Израел са подготвени със спрей срещу Коронавирус В Израел са подготвени със спрей срещу Коронавирус
Спреят е разработка на група израелски учени, ръководена от професор Надир Арбер. Лекарството бе показано от доктор Шийран Шапиро в тел...

 

" Нашият координационен център за бърз отговор работи непрестанно, с цел да реализира контакт с всички страни-членки и да види дали някоя от тях е в положение да обезпечи поисканото съоръжение. В същото време преглеждаме и наличните ресурси на нашия запас, който е В момента, в който получим удостоверение от тези офиси, Комисията ще поеме 75% от средствата за нужния превоз, в случай че бъде направена оферта по механизма за гражданска отбрана ", сподели Уйвари.

Механизмът за гражданска отбрана съгласува дейностите в отговор на естествени и породени от индивида бедствия на ниво Европейски Съюз.

България е третата страна, която желае помощ за справяне с сериозна Коронавирус обстановка. Неотдавна Румъния и Латвия, където равнището на имунизирани против COVID-19 е доста по-ниско от междинното за Европа, също желаеха подпомагане.
 Кои от преболедувалите COVID-19 наложително би трябвало да отидат на доктор? Кои от преболедувалите COVID-19 наложително би трябвало да отидат на доктор?
" От тази пандемия ние виждаме непотребен взрив на образни проучвания, както и ненужно определяне на антибиотици. Това са две неща, които с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР