България е в политическа, икономическа и социална криза. Българите споделят

...
България е в политическа, икономическа и социална криза. Българите споделят
Коментари Харесай

Президентът връчи мандат на Продължаваме промяната, кандидат-премиер е Асен Василев

България е в политическа, икономическа и обществена рецесия. Българите споделят основателни паники за възходящите цени и неизвестността към бъдещето. По Плана за възобновяване и резистентност чакат своята реализация. От през вчерашния ден имаме и външнополитическа рецесия. При връчването на мандата за настоящето държавно управление в оставка, предизвестих, че в случай че не се подхващат решителни промени в правосъдната система още в първите 100 дни, то статуквото ще потърси своя реванш.

Това сподели президентът Румен Радев, който връчи изследователски мандат за сформиране на държавно управление на „ Продължаваме промяната “. Премиер ще бъде Асен Василев, както по-рано през днешния ден заяви Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Българските жители, нашето общество и институции имат потребност от сигурност и предвидимост, надеждна отбрана на публичния интерес, а това значи отговорност и старания за сформиране на държавно управление, което да отговори на ползите на българските жители.

Очаквам съответни решения и отстояване на националния интерес за създаване на свободна, демократична, просперираща и европейска България, добави президентът след връчването на мандата.

" За мен това е една голяма отговорност. Всички сме наясно, че в рецесиите, които България би трябвало да посрещне, е извънредно значимо да имаме Кабинет. Важно е също по този начин той да работи в полза на жителите, а не в полза на статуквото, и той в действителност да отстоява българския интерес и независимостта на българската страна по този начин, както и първият кабинет на Политическа партия го прави. Благодаря за мандата ", разяснява Асен Василев./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР