България е тотално зациклила и това започва да става опасно.

...
България е тотално зациклила и това започва да става опасно.
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Цените ще се нормализират

„ България е тотално зациклила и това стартира да става рисково. Радев и неговото служебно държавно управление не се оправят. Служебният кабинет, с цел да не сбърка, не прави нищо ”. Това съобщи Мартин Димитров от Демократична България пред NOVA NEWS.

Относно опита на Земеделците да се записват дружно с тях, Димитров съобщи, че диалозите за партньорства ще се организират след изборите.

„ В политиката вписването няма значение. България е в тежко състояние и би трябвало да се сформира постоянно държавно управление. Първата мярка е преодоляване на недостига до под 3% ”, сподели той.

Според него цените ще се възстановяват.

„ Справянето с инфлацията няма да стане с налагане тавани на цените, тъй като този метод води до недостиг – когато определиш таван на цената, стоката стартира да изчезва ”, изясни той.

 istock istock
Като първа стъпка политикът уточни, че регулаторите би трябвало да си дойдат на мястото. Най-важно било това за Комисията за защита на конкуренцията. 

„ Вместо да се огледа главния проблем – Комисия за защита на конкуренцията, се търсят заобиколни способи. Служебният кабинет споделя, че ще направи уебсайт. Това няма да проработи. Регулаторът би трябвало да не разрешава обединение на две компании, в случай че те ще заемат 60% пазарен дял ”, даде образец Мартин Димитров.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР