България е страната на тъмните мистерии. Случват се странни, окултни

...
България е страната на тъмните мистерии. Случват се странни, окултни
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Хорър реалност - появяват се тонове боклуци, изчезват язовири

България е страната на тъмните мистерии. Случват се странни, окултни неща, злокобно граничещи с парадокса. Ето да вземем за пример, четем заглавие: „ Откриха 9000 тона отпадък “. Баси! Ма къде го крихте този отпадък!?! По шкафовете? Под леглата? Вие представяте ли си какъв размер е 9000 тона!?! Изведнъж боклукът се появява от нищото, значи! Някаква паралелна действителност! Зловещо!
От друга страна, в нашата хорър-държава, като се изключи че се появяват от нищото всякакви тонове отпадъци, внезапно в нищото изчезват и цели язовири! Още по-зловещо! Както си седи, да знаеш, язовирът и внезапно – няма го! Липсва! Някой се е промъкнал и го е източил.

Ей, напряко си живеем във филм на ужасите. Всеки път ГМР като каже, че просперираме, изпадам в потрес и смут дали не съм развила някаква комплицирана душевна болест, която не ми позволява да виждам просперитета или пък пребивавам в някакъв собствен свят, в който не се виждат прелестните триумфи на държавното управление. Още по-лошото е, че очевидно е заразно, тъй като и тези към мен не ги виждат. Направо някакво всеобщо заболяване, зараза от обезверение и липса на чувство за прелестното в Бойко Борисов. Ако щете вярвайте, само че нямам предпочитание даже да се фотна с него. Виж, в случай че може да го приближа, но без НСО да са до него, бих показала предпочитание!

Странни неща се случват по нашите краища! Започвам да чета окултна литература и хорър, с цел да схвана най-малко малко какво се случва на Територията. Не на вятъра най-важните политически анализатори в БГ станаха врачките, на които звездите им го говорят…..

Елена Гунчева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР