България е сред водещите IT аутсорсинг дестинации в света благодарение

...
България е сред водещите IT аутсорсинг дестинации в света благодарение
Коментари Харесай

България е сред водещите IT аутсорсинг дестинации в света

България е измежду водещите IT аутсорсинг дестинации в света с помощта на положителния бизнес климат и техническата експертиза, считат в интернационална компания от бранша. Според последните стопански отчети, аутсорсинг промишлеността е един от най-бързо разрастващите се браншове в страната за миналите 27 години.

В допълнение, до 2020 година броят на заетите чиновници, както в обичайния аутсорсинг на бизнес услуги (ВРО), по този начин и в този на осведомителни технологии (ITO), се чака да надвиши 62 500 души. Много интернационалните компании отдавна разпознават България като мощна дестинация за аутсорсинг в областта на обслужване на клиенти, разясняват специалистите. Наличието на надарени фрагменти и сериозният опит в STEM (science, technology, engineering and mathematics) са една от главните аргументи страната ни да бъде припозната като атрактивна за бизнеса и за развиването му. България предлага всичко, което фирмите търсят в една IT аутсорсинг дестинация - богат избор от експерти, потвърдено мощни резултати в областта на STEM образованието и мощно наличие на интернационалните компании в района.

Страната също е извънредно културно близка до западния свят, когато става дума за бизнес отношение и етикет, показват от компанията. Благодарение на комбинацията от многоезична, високообразована и стимулирана работна ръка и конкурентно възнаграждение, България беше очевидният избор за нашите аутсорсинг, облачни и IT услуги, показва Янив Натан, създател на интернационалната компания от бранша Тек Експъртс.

От компанията означават, че в края на август тази година са нараснали доста офис пространството си, стремейки се да наемат още 600 души до края на 2018 година В интервал, в който обичайният аутсорсинг на бизнес процеси (BPO) развива висококачествени услуги, репутацията на България като желан аусорсинг сътрудник ще продължава да пораства, считат специалистите. Богатият IT опит и знания, положителната географска локация до западните страни и многоезичните екипи от експерти, са единствено част от аргументите пазарът ни да притегля вниманието на вложители и бизнесмени от целия свят, показват от профилираната компания.

България е отличен образец, който демонстрира по какъв начин програмен продукт промишлеността е задоволително могъща, с цел да остави дългогодишен отпечатък върху бизнеса като цяло. Секторът дава извънредно доста благоприятни условия, които водят след себе си отлична непоклатимост, трайна претовареност и висока добавена стойност. Уменията, които видяхме, когато дойдохме в страната за първи път, са все по-ясно изразени в този момент и по тази причина задължението ни да развиваме България като едно от основните интернационалните локации на интернационалната компания, продължава да бъде от извънредно значение за нас, споделя Лъчезар Лозанов, управител на компанията за България и Малта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР