България е сред страните, към които руснаците, желаещи да напуснат

...
България е сред страните, към които руснаците, желаещи да напуснат
Коментари Харесай

Интересът на руснаците към имоти у нас се възражда

България е измежду страните, към които руснаците, искащи да изоставен родината си, демонстрират необикновен интерес, оповестяват съветски брокери на недвижими парцели, представени от уеб страницата Prian.ru.

Сред останалите страни са Турция, Обединените арабски емирства, Грузия, Черна гора и Тайланд. Основните аргументи руснаците да желаят да изоставен страната си са войната в Украйна и риска от нова готовност. Търсенето от съветски купувачи на парцели в чужбина е повишено 2,3 пъти през предходната година по отношение на 2021 година В съпоставяне с предпандемичната 2019 година търсенето на парцели в чужбина от руснаци се е нараснало 1,7 пъти.

По данни на съветския уебсайт за парцели към 80% от кандидат-купувачите фактически подписват покупко-продажби. 75% от съветските жители купуват парцел в чужбина, с цел да го употребяват като главно жилище. “Делът на хората, които купуват крайбрежна вила, с цел да я посещават понякога, понижава ”, разяснява Филип Березин, основен редактор на Prian.ru.

Марина Шелаева, ръководещ сътрудник в компания за недвижими парцели, отбелязва засилен интерес от руснаци към покупка на парцели в Европа. В същото време рекордните 66% от новопостроените първокласни жилища в Русия остават без покупател, демонстрират данни на компания за недвижими парцели. Сред аргументите за това са, че редица заможни хора напущат страната.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР