България е сред най-често резервираните дестинации от германски туристи, а

...
България е сред най-често резервираните дестинации от германски туристи, а
Коментари Харесай

България изпреварва Малдивите сред предпочитанията на германските туристи

България е измежду най-често резервираните дестинации от немски туристи, а в класацията на германското издание страната ни се подрежда пред Обединените Арабски Емирства и Малдивите. Това сочи ранглиста на изданието DRV Travel Trends 2024, представена от Миистерството на туризма

Благодарение на осъществената промяна и програмата за реклама на Черноморските общини туроператорите в Германия означават растеж от 20% на ранните записвания за идния летен сезон. На ревюто ITB в Берлин след договаряния и срещи на министърът на туризма Зарица Динкова стана ясно, че германската туристическа компания Der Touristik е подготвена да влага в България като фамилна дестинация.

Турция заема първото място в класацията на DRV Travel Trends 2024, като съгласно изданието югоизточната ни съседка е най-популярната дестинация за пакетни пътувания на германците през лятото на актуалната туристическа година. Почивките в страната се резервират най-много от фамилии. Испания е изместена на второ място, като към половината от летните резервации сега се отнасят до Майорка, което е растеж от 29% спрямо миналата година. Гърция е на 3-то място, следвана от Египет и Португалия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР