"България е приятел, съюзник в НАТО и стратегически партньор. Ние

...
"България е приятел, съюзник в НАТО и стратегически партньор. Ние
Коментари Харесай

Посолството на САЩ: Твърдо подкрепяме суверенитета на България

"България е другар, съдружник в НАТО и стратегически сътрудник. Ние твърдо поддържаме суверенитета на България и още един път заставаме дружно с нея против злонамерени дейности на нейна територия ", това обявиха в изказване от Посолството на Съединени американски щати у нас.

Изявление на Посолството на Съединени американски щати в България България е другар,...
Публикувахте от в
Изявлението е в подтекста на разразилия се скандал след обвинявания на Прокуратурата, че съветски ползи стоят зад четири детонации в хранилища за муниции у нас. От Държавното обвиняване съпоставят четири такива случая, при които е видяно подобие. Те са станали през последните 10 години. Заподозрени са шестима съветски жители, обитавали в България във времето към гърмежите и опита за отравяне на оръжейния търговец Емилиян Гебрев.

След обвиняването от прокуратурата министър председателят в оставка разгласи, че България ще бъде безкомпромисна при опасност за националната сигурност. Посланикът на Русия бе извикана в българското Министерството на външните работи за пояснение. А отрасловият министър Екатерина Захариева съобщи, че ще работят, без да нарушават дипломатическите връзки с Москва.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР