България е прекрасна страна и неедин холивудски актьор се е

...
България е прекрасна страна и неедин холивудски актьор се е
Коментари Харесай

Сам и в очакване на нещо интересно: Джерард Бътлър идва за снимки у нас, обърна се към българките

България е прелестна страна и неедин холивудски артист се е убедил в това. Сред тях е и Джерард Бътлър, който напълно скоро още веднъж ще бъде у нас, с цел да снима филм. Става въпрос за Night Has Fallen - франчайз на " Код ". Информацията към този момент е потвърде от " Ню Бояна ", а филмът евентуално ще изпревари фотосите на " Непобедимите 4 ".

Виж още: Новият дом на Никита и Боби от " Биг Брадър " впечатлява с дизайн и жанр

" Български девойки, самичък съм! Чакам ви ", съобщи Бътлър в изявление, представен от " България през днешния ден ". Актьорът се раздели неотдавна с Морган Браун, като двамата бяха дружно цели 7 години. Преди дни Бътлър бе засечен с мистериозна жена, а единствено няколко дни по-късно се озова в Мексико на отмора с друга.

Виж още: Първо инфлуенсърско бебе за годината: " Светът на Ванката " се снабди с нов член, Кирязов стана татко

Е, очевидно нещата не са кой знае какъв брой съществени, тъй че концепцията Бътлър да си вземе българка за жена не наподобява по никакъв начин невероятна, изключително имайки поради, че шотландецът постоянно се разхожда из софийските улици, когато е на фотоси у нас.

" В Рила най-вече ми харесва. И хората са прелестни ", разяснява преди време артистът, който даже си осинови българско куче - Шушка. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР