България е поръчала от Европейската комисия 1 милион тестове за

...
България е поръчала от Европейската комисия 1 милион тестове за
Коментари Харесай

Борисов: Поискал съм един милион теста за коронавирус

България е поръчала от Европейската комисия 1 милион проби за ковид ". Това заяви министър председателят Бойко Борисов. " Трябва да има проби, с цел да можем да тестваме най-много популацията ", съобщи министър-председателят.

Този следобяд отиде Борисов отиде до Перник, с цел да види готовия тръбопровод, който свързва водопроводните мрежи на Перник и София. И защото, с цел да може Перник да използа водата от София, трябваше и държавно решение, Борисов посъветва кмета на Перник Станислав Владимиров да изпие една ракия с екоминистъра Емил Димитров:

" Най-добре да седнете на по една ракия за стерилизация, през днешния ден той извади решение, подписа, той внесе изключителната точка за гласоподаване... вместо у тая ковид да ходите по съдилища... най-добре е по едно " извинявай ", по една ракия и... тъй като ще продължите да работите дружно ".

Кметът на Перник пък заяви, че сега в язовир " Студена " има 8,7 милиона кубика вода и в случай че той продължава да се цялостни със същите темпове, до края на пролетта може да бъде анулиран напълно водния режим в регионалния град.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (914)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР