България е първият европейски пазар, на който започва лансирането на

...
България е първият европейски пазар, на който започва лансирането на
Коментари Харесай

Избери си вкус - нова гама продукти на Costa Coffee прави дебют в България

България е първият европейски пазар, на който стартира лансирането на нова гама артикули от именитата марка Costa Coffee. The Coca-Cola Company закупи марката предходната година, а Кока-Кола ХБК е първият бутилиращ сътрудник в Системата на Кока-Кола, който ще координира пазарното въвеждане на марката освен у нас, а и в останалите си 27 пазара по целия свят. Това е неповторима опция да запишем името на България със златни букви в книгата за историята на Кока-Кола, споделя Николай Тодоров, който оглавява отдел " Алкохол и топли питиета " в компанията в България. На него е поверена и цялата спецоперация по сполучливия дебют на Costa Coffee на българския пазар.

- Защо тъкмо България е изборът за първи пазар от 28 страни в групата на Кока-Кола Хеленик, на който да лансирате новите артикули с марката Costa Coffee?

- Знаете, че Кока-Кола ХБК България беше дистрибутор на Lavazza съвсем 2 години в интервала 2017-2019 година и като компания натрупахме безценнен опит в маркетирането и дистрибутирането на кафе. Именно поради високата оценка за интервала, експертизата и страхотния екип, който успяхме да съхраним, на нас беше гласувано доверието да стартираме първи. И то освен в границите на 28-те пазара в групата на Кока-Кола Хеленик, а в цяла Европа. Това ни дава неповторимата опция да запишем името на България със златни букви в книгата за историята на Кока-Кола.

- Какво включва портфолиото на марката, който ще лансирате у нас?

- Засега стартираме с 3 типа артикули: мляно кафе и кафе на зърна за ритейл пазара, както и професионално кафе на зърна, предопределено за ХоРеКа (хотели, ресторатни, кафенета). Всеки от типовете има 4-5 разновидности, което дава опция на потребителя да избере своя бленд или да пробва разнообразни типове кафе. Всички предлагани блендове са в действителност с обезпечено качество, защото единствено 5% от създаваните зърна в света могат да отговорят на стандартите на Costa Coffee за качество.
0-6.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР