България е парламентарна република. България е европейска държава. България е

...
България е парламентарна република. България е европейска държава. България е
Коментари Харесай

ПП: Синхронът между Възраждане, Радев и службите е гласът на Путин

" България е парламентарна република. България е европейска страна. България е демократична страна. Ние ще бъдем поръчител, че без значение от провокациите тези аспекти на България ще останат. Днес ще работим България да има демократично, работещо, постоянно държавно управление " - това сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков на брифинг пред публицистите в Народното събрание, малко откакто съвещанието на Народното събрание беше прекъснато поради експанзия от страна на " Възраждане ".

Петков цитира част от насочи към тях: " В момента, в който те излязат на трибуната, ние ще ги свалим ", " Ще ги унищожим до крайник ", " Ще организираме прелом ".

Пред публицистите Явор Божанков прочете и останалата част от декларацията си, поради която " Възраждане " скочиха на пердах.

Той пропусна обидната част с " меките китки ", като сподели, че думите му са пристигнали в реакция на техни груби подвиквания.

Остатъкът от речта му в действителност упреква " Възраждане " в това, че са се синхронизирали с президента Румен Радев и работят в полза на Русия, а не на България.

" Движение за права и свободи желаеха Велико Народно заседание и в прав текст заплашиха ГЕРБ, че в случай че създадат държавно управление, ще последват събития като през 1997 година Има Такъв Народ желаят президентска република. Близкият кръг на Радев не крие своите планове.

" Случайно съвпадане ли е всичко това? В офанзивата против втората политическа мощ, която по конституция и по волята на народа получава втория мандат, се включиха службите, назначени от президента Радев - и прокуратурата, която от край време е политически състезател.

" Радев сподели в прав текст, че в България не би трябвало да има постоянно държавно управление. " Възраждане " са същият този глас в Народното събрание. Това не е глас на боен, окупирал държавната власт. Не е глас на фашисти, които насаждат ненавист в залата на Народно събрание. Този глас е глас на непозната страна. Това е гласът на Кремъл. Така звучи Путин на български език ", сподели Божанков.

" Координираната офанзива на Радев, Възраждане и служебният кабинет, включително службите за сигурност ни принуждава да създадем едно - да съставим кабинет с явен европейски профил, който да подсигурява участието на България в Европейски Съюз и НАТО. Кабинет, който ще направи идващите стъпки в интеграцията до сърцето на Европа ", сподели още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР