България е невероятно място и съм щастлив да съм тук.

...
България е невероятно място и съм щастлив да съм тук.
Коментари Харесай

Борис Гребенщиков пред Дарик: Българската публика е много по-присъствена и жива от тази в Сърбия, Унгария и Австрия

" България е необикновено място и съм благополучен да съм тук ". Това сподели в предаването " Посока Култура " Борис Гребенщиков - създателят на именитата група " Аквариум ".

Той съобщи, че българската аудитория емного по-присъствена и жива от публиката в Сърбия, Унгария и дориАвстрия. " Много съм благополучен от прекарването ", добави Гребенщиков.

" Мисля, че салдото е много добър и сега, в който тъмната страна стартира да завзема светлата, се засилва обраното, само че считам, че войните на Асгард се засилват и навлизаме в една епоха, в която ще ни се случват забавни и нови неща, с които ще можем да се оправим ", сподели още Борис Гребенщиков.

На въпроса ще успеем ли да се преборим с войната, той отговори по този начин: " Мисля, че войната не е на вятъра, тъй като тези тъмни сили в действителност превземат света ни и постоянно са били част от човечеството. Хората си татуират руни, тези богове са част от известната ни просвета през днешния ден, посвещават се музикални албуми на тях ".

Гребенщиков обаче бе безапелационен, че ще успеем да се преборим с тъмните сили.

" Руснаците са разнообразни в психически проект. Те постоянно са били войни, още от старите времена преди 2000-3000 години. Всеки войник избира да има някой различен, който да мисли за него и неговите дейности ", уточни музикантът.

По думите му обаче това не е проклинание, а е една характерност и няма нищо неправилно, това е просто факт.

" Всички народи, които се характеризират със своята враждебност, претърпяват собствен личен кръговрат ", уточни още Гребенщиков и даде образец със страни като Китай и Англия.

Борис Гребенщиков пътува освен по света, само че и в музикалните стилове. На въпроса какво му носи това, той отговори по този начин:Всеки път, когато видя граница, я преминавам. Всеки път, когато има предел, го прескачам. Когатонякой ми каже, че не мога да направя нещо, аз желая да го направя ".

" Младите хора стартират да привикват с враждебната среда, и когато я няма, са сюрпризирани какво не е наред. Тази среда стартира да основава изкуството на актуалните актьори ", уточни още музикантът.

По думите му сега всичко е една неприязън, хората към този момент не знаят какво е независимост, тъй като всеки се стреми безусловно или преносно да убие някой различен. " Но във всяка ера, във всеки човек има един вътрешен огън и светлина. И всичко, което можем да създадем, е да покажем на хората, че носят тази светнина в себе си ", разяснява Борис Гребенщиков.

За край той насочи обръщение към Дарик радио за 30-годишнина от основаването му: " Благодаря ви за това, което вършиме, тъй като радиото носи естетика, светлина и смисъл на всички нас ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР