България е най-популярната страна за покупка на имот сред руските

...
България е най-популярната страна за покупка на имот сред руските
Коментари Харесай

България е най-популярна за покупка на имот сред руските чиновници

България е най-популярната страна за покупка на парцел измежду съветските държавни чиновници. Според имуществените заявления за 2017 година общо 176 съветски служители имат имущество в страната. Това демонстрира проучване на някои от известните стандарти на съветския хайлайф, направено от изследователска група и оповестено в уеб страницата EUElectionsBulgaria. Докладът е написан въз основа на отворени данни и медийни изявления в съветската преса.

Много членове на държавната Дума имат парцели в чужбина, както и някои от сегашните членове на съветското държавно управление. Съпругата на министъра на труда Максим Топилин има апартамент с гараж в България. Вицепремиерът Олга Голодец има част от апартамент в Италия и половината от собствеността върху къща в Швейцария.

Значително по-скъпи и влиятелни парцели имат някогашни членове на съветското държавно управление. Бившият министър Михаил Абизов има благосъстоятелност в Англия и Италия. Бившият първи вицепремиер Игро Шувалов има апартамент за 10 милиона $ в Лондон. Бившият министър на земеделието Елена Скринник има благосъстоятелност във Франция, където живее сега. Олег Сафонов, който бе освободен от шефския пост във Федералната организация по туризма, има две къщи на Сейшелските острови.

Според изявления в съветската преса, децата на доста сегашни и някогашни високопоставени съветски държавни чиновници живеят и учат на Запад. Синът на някогашния министър на образованието Андрей Фурсенко учи в Съединени американски щати. Дъщерята на някогашния ръководител на държавната дума Борис Гризлов живее в Естония. Синът на сегашния първи заместник-председател на Думата Александър Жуков живее в Лондон.

Дъщерята на представителя на Путин Дмитрий Песков живее в Париж. Нейната майка (първата жена на Песков) е купила апартамент от 180 кв.м. в Париж, който е оценен за близо 2 милиона доклара. По-малкият наследник на Песков също има апартамент в Париж, който е с сходна повърхност. Настоящата жена на Песков – Татяна Навка, има апартамент от 126 кв.м. в Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР