България е на път към трети избори, след като Слави

...
България е на път към трети избори, след като Слави
Коментари Харесай

Politico: „Изчистващата метла“ Трифонов поведе България към политическа безизходица

България е на път към трети избори, откакто Слави Трифонов, водещ на ток шоу и артист, спечелил вота на 11 юли, съобщи, че не е съумял да събере задоволително поддръжка за работеща коалиция. Това написа в своя обява „ Политико “.

Политическият застой в балканската страна наподобява ще продължи най-малко до есента, е коментарът на медията.
 Калин Тодоров: Ритуалното самоубийство на Слави Трифонов, сложи кръст върху ИТН Калин Тодоров: Ритуалното самоубийство на Слави Трифонов, сложи кръст върху " ИТН "
" Книгата " ЗАВЕСАТА ПАДНА " е по книжарниците от през днешния ден. Поантата й, изведена на корицата, е: " Мъдри и обективни владетели има единствено в при...

Трифонов яхна вълната от публично неодобрение поради корупцията и въздействието на мафията и се мъчи да се показа като „ изчистващата метла “, която ще реши проблемите на пленената страна, изключително в региона на правосъдната система.

Антикорупционните партии, които са най-тясно свързани с огромните улични митинги от предходната година, са скептични във връзка с дейностите на кабинета на Трифонов за унищожаване на корупцията и не желаят да го поддържат. Социалистическата партия също отхвърли поддръжката си за претендента на Трифонов за вицепремиер. Въпреки че е на второ място в гласуването, ГЕРБ на Борисов няма необятната поддръжка, нужна за построяването на болшинство.

Тъй като Трифонов и Борисов не могат да сформират държавни управления, в пълномощията на президента Румен Радев е да призове трета страна да опита. Ако и това не успее, тогава ще има нови избори, заключава „ Политико “ в обявата си.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР