България е на два мача от класиране за Евро 2020.

...
България е на два мача от класиране за Евро 2020.
Коментари Харесай

Ако се класираме за Евро 2020, над нас ще се стовари адът

България е на два мача от класиране за Евро 2020. Но в случай че достигнем до финалите на шампионата на Стария континент, над националния ни тим ще се стовари същински пъкъл.

Нашите биха били в група е "F ", където попаднаха последните два международни първенеца - Франция и Германия, както и настоящият европейски крал Португалия.

България беше показана в румънската столица от краткотрайния президент на БФС Михаил Касабов и националния селекционер Георги Дерменджиев.

"Лъвовете " не можаха да си извоюват директна квота за финалната фаза на шампионата, само че могат да го сторят посредством баражите в Лигата на нациите. Нашите се паднаха против Унгария, като мачът ще е на "Васил Левски " през март, а при победа ще се надигнем против спечелилия от двойката Исландия - Румъния.

Бундестимът е троент първенец на континента, "петлите " са настоящ международен отличник и два пъти първенци на Европа, а Португалия е настоящият крал от Евро 2016. Не е ясно дали в миналото е имало друга компания, по по-подходяща да бъде наречена "група на гибелта ".

Мачовете ще са в Мюнхен и Будапеща.

Първенството на Европа е следващата година от 12 юни до 12 юли, и ще е в 12 разнообразни страни и градове на континента, като през днешния ден станаха ясни множеството неща към груповата му фаза.

Ето и групите:

Група "А "

1. Турция

2. Италия

3. Уелс

4. Швейцария

Група "В "

1. Дания

2. Финландия

3. Белгия

4. Русия

Група "С "

1. Холандия

2. Украйна

3. Австрия

4. Победител плейоф "D "

Група "D "

1. Англия

2. Хърватия

3. Победител плейоф "С "

4. Чехия

Група "E "

1. Испания

2. Швеция

3. Полша

4. Победител плейоф "В "

Група "F "

1. Победител плейоф "А " (БЪЛГАРИЯ, Унгария, Румъния или Исландия)

2. Португалия

3. Франция

4. Германия
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР