България е на 13 място в класация от 29 страни

...
България е на 13 място в класация от 29 страни
Коментари Харесай

България е 13-та сред 29 страни по големина на женския бюст и 25-та сред 88 страни по дължина на мъжкия атрибут

България е на 13 място в ранглиста от 29 страни по величина на женския бюст. Тя е обаче на 25-то място по мярка на мъжкия пенис измежду 88 страни. Това сочат данните на World Data Info, съгласно чийто лист преди всичко измежду женските бюстове е Норвегия, а измежду мъжките атрибути - Еквадор.


Проблемът, с който са се сблъскали откривателите при измерването на женския бюст, е в другите обозначения на размерите и употребяваните разнообразни скали. В света съществуват най-малко шест разнообразни системи за установяване на размера, състоящи се от числа и сходни букви. Освен това има производители, които още веднъж разграничават тези системи за своите артикули. Например американският размер 34C подхожда на английския размер 34D и на размера на Европейски Съюз 75D. Във Франция той е 90D, а в Австралия - 12C. Чешкото название 2D е по-лесно за образно разграничение. Всички тези размери подхождат на точните размери, което неведнъж води до комплициране.

Мястото на Норвегия отпред на листата е изненадващо, като се имат поради упованията на мнозина да видят латиноамериканска страна като Бразилия или Съединени американски щати, вероятно средиземноморска страна, на това място.

Люксембург, Исландия, Съединени американски щати и Англия запълват челната петорка.

Както е обяснено в проучването, огромният размер на гърдите постоянно се среща в страни, в които затлъстяването също е проблем.

Според World Data Info женската гърда е формирана значително от мастна тъкан и жлези. Формата на гърдите също зависи освен от генетични фактори, само че и от наличието на мазнини и състава на съединителната тъкан.

На последно място в класацията е Виетнам, следван малко по-нагоре в листата от Бангладеш, Камбоджа, Непал и Конго.

Съществуват разнообразни аргументи за поразителното районно систематизиране, изключително на дребните размери, в Централна Африка и Югоизточна Азия. От една страна, постоянно се показва генетична причина. Жените в тези субконтиненти като цяло са по-дребни и по-леки. Средностатистическата жена в Югоизточна Азия е висока към 1,53 м и тежи по-малко от 55 кг. В Централна Африка дамите с растеж под 1,60 м и тегло под 60 кг също са по-дребни от междинното за света. Това единствено по себе си води до връзка с разумно по-малките гърди при същите пропорции на тялото.

Освен това се допуска още една климатична връзка. В изключително горещите райони организмът изразходва доста по-големи количества сила, с цел да се охлажда и да поддържа функционалностите на тялото в равновесие. Гърдите се състоят в по-голямата си част от мастна тъкан, т.е. от личните енергийни ресурси на организма. Ако силата бъде бързо изведена от организма, не може да се образува мастна тъкан.

А в този момент към мъжките атрибути. Данни, вълнуващи голям брой дами, отправящи се на секс туризъм. 25-то място на България по никакъв начин не е за подценяване, като се има поради броят на изследваните страни – цели 88. Тук, за разлика от предходната ранглиста, картинката е напълно друга и страните от Латинска Америка побеждават. На първо място в класацията е Еквадор, следвана от Камерун, Боливия, Судан и Хаити.

На последно е Камбоджа, следвана от Мианмар, Филипините, Шри Ланка и Хонконг.

Само няколко изследвания са съумели да открият връзка сред телесната височина и дължината на пениса. Ако въобще има такава, то тя е незначителна. Почти не е открита и взаимозависимост от показателя на телесната маса.

Подобна е обстановката и с възрастта: съвсем никое от изследванията не може да откри връзка с възрастта на изследваните лица.

По време на ерекция в еректилната тъкан се влива относително огромно количество кръв, което я кара да пораства.

Често се твърди, че дължината на мъжкия сексуален орган може да се дефинира по размера на обувките или дължината на показалеца. В три от повече от 40-те изследвания, оценени тук, не е открита връзка с дължината на показалеца. В едно иранско изследване от 2006 година обаче може да се открие минимална връзка. Паралелът с размера на обувките е също толкоз неразбираем. Тук също не е открита връзка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР