България е малка, а плеймейтки, певици, инфлуенсърки и моделки дебнат

...
България е малка, а плеймейтки, певици, инфлуенсърки и моделки дебнат
Коментари Харесай

Приятелки и преди "Ергенът"! Дениз и Гери въртят мъжете на малкия си пръст от години + ФОТО

България е дребна, а плеймейтки, певици, инфлуенсърки и моделки дебнат от всеки ъгъл. Преди време се оказа, че Гери Стаменова и Виктор Стоянов се познават от години, а за този факт призна самата тя в Instagram. " Да, познаваме се. Виждали сме се по фотосесии ", показа неотдавна певицата, само че наподобява, че тя е имала контакти и с друга участничка.

В меме страницата gossipgirllbg се появи остаряла фотография на Гери, която е в компанията на своята съперничка за сърцето на Виктор - Дениз Хайрула.

Виж още: Код алено: Славея Сиракова се появи единствено по хавлия 

 gossipgirllbg

Фотото е правено в годините на състезанието " Мис Плеймейт ", който към този момент не се организира. Двете мацки явно са били близки още от ерата на Христо Сираков, с който Дениз имаше бурна връзка. Потребители пишат, че очевидно от " едно време " двете въртят на дребния си пръст мъжете. Е, двете в този момент се пробват да впечатлят Виктор Стоянов, само че е мъчно.

Гери съумя да прикове вниманието на ергена, само че с плач, а по-късно внезапно смени настроението и стартира да му хвърля палави и съблазнителни погледи. Виктор обаче улови хватката на скорпиона и не се даде елементарно. Дениз обаче печели точки пред Стоянов, откакто му разкри детайлности за фамилията си.

Виж още: Всички са комплицирани: Мелиса Рангелова още веднъж става Тихомир? Транссексуалната махна перуката и грима 

Изображение: https://www.facebook.com/deniz.hayrula.9 , https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР