България е любима дестинация на румънците, в която да посрещнат

...
България е любима дестинация на румънците, в която да посрещнат
Коментари Харесай

Много румънски туристи са избрали да прекарат Нова година в България

България е обичана дестинация на румънците, в която да посрещнат освен Нова година, само че и доста други празници. По-голямата част от туристите на северното черноморие за Нова година са били от Румъния.

Варна

За посрещането на 2020 година всички празнични пакети са били продадени още през октомври. 80% от тях на румънци, като даже е имало искащи, за които не са останали места.
Юлияна, Румъния: Избираме България, тъй като тук е безшумно, чисто и водата е супер. Даниел, Румъния: Мои другари ми споделиха, че тук има условия за плуване през зимата особено и ние дойдохме за това.
Допълнителни отстъпки от цените не са правени за групови визити, споделят хотелиерите.
Стела Деянова, шеф на хотел в Златни пясъци: Имало е случаи, в които сме намалявали куверта единствено за новогодишната нощ, тъй като имаме кристални зали, в които даваме куверти единствено за новогодишната нощ.
Според туристите, главната причина да са тук е, че късата новогодишна почивка излиза по-евтино, в сравнение с в северната ни съседка.
Юлияна, Румъния: Новогодишната нощ беше проведена добре, само че ресторантът, в който бяхме ние, беше претъпкан, дансингът се оказа дребен за всички.
Основните пакети, които са били продадени през 2019, са в интервала 27 декември - 2 януари, а с всяка минала година гостите, посетили един път страната ни стават от ден на ден, тъй като водят и свои другари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР