България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически

...
България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически
Коментари Харесай

Алгафари: Калабалъкът, сергиите с евтинджоси и лошата храна ме отказаха от Черноморието

 България е подготвена с рекламния си клип за идния туристически сезон. Според режисьора и политически PR – Нидал Алгари, клипът няма ясна таргет група, която цели да притегли.

" България си е доста красива. Малко ме притеснява дали тези картички ще привлекат туристи. Към кой таргет е ориентиран клипът? Хубави фрагменти, само че няма отличителното, че това е българско. Със сигурност не можем да търсим международни имена. Ще притеглим междинната група “, съобщи в  " България заран "  Нидал Алгафари.

Хотелиерите обезпокоени дали ще могат да посрещнат туристите, нямат личен състав

" Със сигурност може да се популяризира повече и доста по-добре. Дали този клип ще се изгода от тур организации, дали ще се пуска по други малките екрани, международни, само че по този начин общо към всички няма да се получи ", допълни още Алгафари в ефира на . 

И призна, че от дълго време не посещава родното Черноморие.

" Аз отивам на едно и също място към този момент 20 година Не е в България, тъй като ги няма тези сергии с евтинджоси вид " Илиянци ". Няма го и този наплив. Ходихме по нашето Черноморие, сблъсках се с джебчиите, автоджамбазите, неприятната храна. И те ме отхвърлиха да отивам на нашето Черноморире. И този клип мен няма да ме върне по нашето Черноморие “, категоричен бе Алгафари.

И добави, че страхът от ковид кара хората да бъдат по-предпазливи и  да ще вземат решение за почивките си в последния миг.

Политическите послания

Много повече играчи на политическата сцена ще има на тези парламентарни избори. Появиха се към този момент и новите политически поръчки и послания.

Алгафари дефинира политическите послания по този начин:

" Едни момчета приказват патриотично, само че наподобяват смешно. Гледам и във Facebook кампании…смятам, че стратегията, която е вярна –  това е на Движение за права и свободи. Ние не сме като швейцарците. Няма да гласуваме за думи в лозунгите. Ние ще гласуваме за няколко персони -  Слави, Бойко, Доган, Нинова. Никой не знае коя партия, какво тъкмо желае да прави “.   

Ваксините 

" Няма как да се имунизирам, тъй като съм от последните линии, и считам, че би трябвало да дадем път на по-възрастните жители и тези с хронични болести “, сподели Нидал Алгафари относно имунизирането.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР