„България е една стъпка по-близо до Шенген и това е

...
„България е една стъпка по-близо до Шенген и това е
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген

„ България е една стъпка по-близо до Шенген и това е добре за всички “, съобщи през днешния ден българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел откакто Европейският парламент гласоподава България и Румъния да получат така наречен въздържан достъп до Шенгенската осведомителна система. Този достъп допуска службите на двете страни да могат да четат информация в системата, без да вкарват, трансформират или трият данни.

„ През последните години, когато цяла Европа беше подложена на напън от бежанската вълна и голям брой незаконни имигранти, България потвърди освен че покрива условията за влизане в Шенген, а че може да опази границата на Съюза “ разяснява още българският евродепутат. Според нея неприемането на България и Румъния в Шенген основава съществени антиевропейски настроения в двете страни.

„ Аз съм уверен европеец и желая да покажа на моите сънародници, че в Европа няма двойни стандарти и липса на правила, а тъкмо противоположното “, сподели още Ева Майдел, представена от пресцентъра на ГЕРБ. Според нея приемането на двете страни в Шенген ще усъвършенства публичните настроения по отношение на Европейски Съюз и ще опровергае недоверието на жителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР