България е една от първите държави в Европа, в които

...
България е една от първите държави в Европа, в които
Коментари Харесай

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

България е една от първите страни в Европа, в които дизайнът на AppGallery, личният магазин за приложения на компанията, предлага напълно нов метод на разкриване и прилагане на хиляди приложения и игри. Новият дизайн на AppGallery усъвършенства интуитивността при търсене, видимостта на основно наличие, в това число локално такова, улеснява навигацията в галерията и е причина за още по-ползотворно съдействие на Huawei с локалните снабдители на приложения.

Развитието на дизайна на AppGallery отразява триумфа на самата екосистема от приложения, налична през личния магазин на Huawei с потребителска база, към този момент надхвърляща 500 милиона дейни консуматори месечно. Новият дизайн акцентира всички приложения и игри с по-големи и дръзки детайли по време на цялото потребителско преживяване.

Свеж дизайн при търсене

С напълно новия интерфейс на AppGallery, Huawei се концентрира върху интерактивно търсене, което разрешава приложенията да се демонстрират с поразителни образни резултати и в допълнение цифрово наличие, в по-малко стъпки. Този метод е в интерес на по-доброто комуникиране и промотиране на повече приложения от разработчиците, като те са по-бързо и елементарно откриваеми от евентуалната си публика.

Например, в раздел „ Препоръчани " приложенията са подредени под формата на карти. Това значи, че потребителите освен виждат селекция от приложения и игри, ръчно подбрана от екипа на AppGallery, само че могат да получат и уместно обвързвано наличие, в това число публикации, експертни управления и мнения. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни, подобрявайки потребителското прекарване. Потребителите ще могат да превъртат от горната страна надолу като ще и от нови към по-стари изявления.

В новия интерфейс тъкмо под раздела " Препоръчани " се намират разделите „ Кампании " и „ Подаръци ", едни от най-популярните секции измежду дейните консуматори. Разделът " Кампании " предлага промоции, в това число лотарии, кешбек предложения и провокации, за продобиване на награди. Повечето от предложенията са локализирани, което води до по-високо равнище на взаимоотношение с потребителите. Разделът " Подаръци " разрешава на потребителите да завоюват дарове от разработчиците на приложения в подмяна на евакуиране или регистрация в техните приложения. Това може да включва безвъзмездни премиум услуги за избран интервал или спомагателни заеми, които да се употребяват в игри и са превъзходен механизъм за разработчиците, с който да подтикват потребителите да вършат нови търсения в AppGallery.

„ Приложения " и „ Игри " към този момент могат да бъдат прегледани в два извънредни раздела, които оферират на потребителите по-разширено и фокусирано търсене. Освежени са и самите страници на приложенията за улеснение на потребителите при разкриване на мнения и оценки.

Изобилие от цифрово наличие
" AppGallery се обогатява с нови основни местни и световни приложения всеки ден и ние желаеме нашите консуматори да се възползват от това растящо благосъстояние от наличие ", споделя Лонгруи Циу, управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. „ Обновеният дизайн на AppGallery разрешава на потребителите ни елементарно да преглеждат подбраното особено за тях наличие и да откриват непредвидени изкушения "

Основен фокус на Huawei е да дава приложения с локално значение за потребителите, заради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде давано преимущество на локалните трендове и потребности. Редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за публицистично наличие с скъпи хрумвания, препоръки и специфични селекции на скрити съкровища.

AppGallery предлага огромно многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число игри, обществени медии, обучение, фото&видео, храна&напитки, транспорт&билети, извършване на покупки и други. Сред премиум оферти на AppGallery са приложението за известия и позвънявания Viber, приложението за градска подвижност Moovit, европейската услуга за онлайн образование, основана на игри, Kahoot!, и доста други. На локално равнище към този момент сполучливо са интегрирани приложения на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, " Теленор ", A1 и Vivacom, в това число техните цифрови портфейли A1 Wallet и Pay by Vivacom, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и още доста.

Новата версия на AppGallery започва в Европа на 15 Януари в определени страни, измежду които е и България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР