България е единствената държава от ЕС, която все още не

...
България е единствената държава от ЕС, която все още не
Коментари Харесай

ДПС: Само България не получава пари от Европа по Плана за възстановяване

България е единствената страна от Европейски Съюз, която към момента не получава пари по Националния проект за възобновяване и резистентност . Затова настояваме държавното управление незабавно да ни уведоми какво се случва с проекта. Това съобщи от името на парламентарната група на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров .

" Внесеното от нас искане за чуване на вицепремиерът Асен Василев за следващ път не е включено в седмичната стратегия на Народното събрание. Какво се случва с Националния проект? Премиерът Петков съобщи неотдавна, че държавното управление е внесло проекта в Европейска комисия. След това представител на комисията заяви, че сега с България се дискутира импортирания през октомври вид, т.е. няма внасяне на нов вид ", съобщи Чакъров от парламентарната естрада.

От Движение за права и свободи оповестиха, че имат огромни терзания за " сходството на енергийните цели в проекта и националните ползи на България . "

Джевдет Чакъров обърна внимание, че в четвъртък вечерта министър председателят Петков е пристигнал в Народното събрание на съдружен съвет за разискване на проекта. " В петък доста незабавно се организираха съвещания на Обществения съвет към Министерство на финансите за разискване на плановете в проекта ", сподели още той.

По думите му тези две събития са били спешна пиар акция.
Очаквайте още детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР