България е духовно място – казва шефът на киноцентъра в

...
България е духовно място – казва шефът на киноцентъра в
Коментари Харесай

5 дни, посветени на Огъня

България е духовно място – споделя шефът на киноцентъра в Бояна Ярив Лернер. – Тук има повече йога центрове, в сравнение с заведения на “Старбъкс ”. Той разгласи пред публицисти датите на третия Международен йога и музикален фестивал Udaya Live – от 15 до 20 август. Международният йога и музикален фестивал Udaya Live е грандиозно събитие, което събира йогини от целия свят. Негов уредник и идеолог е Ярив Лернер – самият той буен почитател на практиката. Фестивалът се организира в България за трета поредна година. Всяко издание е отдадено на един от четирите детайла: първото беше под знака на Земята, второто – на Водата, а този август събитията на Udaya ще са отдадени на детайла Огън.
 s-07-1  s-07-5  s-07-6  s-07-3  s-07-4  s-07-2
“Очакваме към 1000 индивида да се включат тази година в Udaya Live ”, сподели Лернер и добави: “Трудно е да убедиш хората да дойдат в България, само че един път пристигнали, не желаят да си потеглят, толкоз им харесва. Мнозина дори не знаят къде се намира и ме питат: “Това някъде до Русия ли е? Ако имат свободни дни, Орландо Блум, Скот Истууд и останалите артисти, които по това време ще снимат тук, евентуално ще изискат да се включат във фестивала. ”

Ярив Лернер кани изтъкнати йога учители, подбрани по доста прецизен аршин: те би трябвало да имат най-малко 10-годишен преподавателски опит и да са корифеи със личен почерк в стила, който преподават. 28 инструктори, измежду които две българки, са в елитния отряд на поканените да водят класовете по йога. Горе-долу същият брой известни международни музиканти ще имат грижата уроците да се организират с музика онлайн. Засега към момента не е известно кои български групи ще предложения Ярив Лернер, защото детайлите се прецизират. Йога ще има целодневно, а на вечерта участниците във фестивала могат да се провиснал, да послушат музика или пък да се заредят прочувствено с танци.

Всеки участник избира в какъв брой и какъв тип уроци да се включи, като денем и вечер ще има най-различни събития – образования по какъв начин сами да си създадем биокозметика, демонстрации по какъв начин се подготвя здравословна биохрана, по какъв начин сами да си създадем енергийни барчета и десерти от сушени плодове и ядки и така нататък

Билети могат да се закупят за един ден или за целия интервал. Цената включва хотел, спа и ол инклузив с екологично чиста храна. За първи път тази година за българи ще има 50% отстъпка от цената на еднодневните билети. Желаещите би трябвало да се записват на udayalive.com. На уеб страницата има и подробна информация за преподавателите, музикантите, както и график на всички уъркшопове, уроци и увеселителни стратегии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР