"България е държавата, която винаги е помагала на Македония -

...
"България е държавата, която винаги е помагала на Македония -
Коментари Харесай

Каракачанов: България е държавата, която винаги е помагала на Македония

"България е страната, която постоянно е пособия на Македония - първи ги признахме, помагали сме финансово, помагали сме и военно, и по време на югоембаргото. Очаквали сме колегиално отношение. Получихме подмолни игри ". Това съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

По думите му, България упорства Скопие да извършва подписания Договор за добросъседство. Каракачанов отбрани позицията на Вътрешна македонска революционна организация, защото в 125-годишната си история партията пази българщината. Важно е да прекратим практиката на езика на омразата, прикани вицепремиерът.

Той не чака смяна в връзки на България със Съединените щати след идването на администрацията на определения за президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

"В края на този мандат постигнахме значително, вдигнахме доверието към армията, повдигнахме самочувствието на военнослужещите, общото нарастване на възнагражденията е към 48% ", регистрира военният министър.

По мотив идните през 2021 година избори, Каракачанов разяснява, че каквото има да става, зависи от българския народ. Като въпрос, който може да бъде решенен до края на мандата, министърът уточни демографската рецесия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР