България е част от решението, когато искаме да се справим

...
България е част от решението, когато искаме да се справим
Коментари Харесай

Габриел: България е част от решението за нелегалната миграция и укрепването на съюза

България е част от решението, когато желаеме да се оправим с незаконната миграция и да укрепим съюза. Това сподели вицепремиерът и външен министър Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова след срещата си с държавния секретар по европейските въпроси на Френската република Лоранс Бун в Министерството на външните работи (МВнР).

Това е първото посещаване на Лоранс Бун в България.

Вицепремиерът и министър на външните работи благодари на френската страна за поддръжката за присъединението на България в Шенген. По думите ѝ позитивно решение за Шенген ще докара до изгоди за всички жители. 

По време на срещата двете са разискали необятен кръг въпроси от съвместен интерес и настоящи тематики от интернационалния дневен ред, като войната в Украйна, разширяването на Европейски Съюз и приемането на Република Северна Македония, бъдещето на Европа, Шенген, стратегическото партньорство и актуализирането на Пътната карта, образованието и научните проучвания, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР