България днесЗнаете, че от 20 дена се издирва заподозрян за

...
България днесЗнаете, че от 20 дена се издирва заподозрян за
Коментари Харесай

Заложили фотокапани за убиеца от Костенец, няма данни някой да му е помагал

България през днешния ден

Знаете, че от 20 дни се търси обвинен за двойно ликвидиране. Бяха открити къщи, от които е взимал храна. На база разбор предприехме деяние за похищение на внимание. Беше засечен в тази околност. При опит да бъде арестуван, Зайков е разкрил пукотевица, на която е отвърнато по-скоро предупредително и не по посока към скривалището на обвинения. Това съобщи министър Младен Маринов пред NOVA на ексклузивен брифинг след развръзката по случая със Стоян Зайков, който бе упрекнат в две умишлени убийства и се търсеше.

" В тази интервенция бяха употребявани всички нововъведения, в това число и фотокапани ", сподели още Маринов.

Колегите са чули изстрел, евентуално Зайков се е самоубил. В момента чакаме да дойдат следователи и от прокуратурата за оглед, към този момент сме под тяхната пълномощия. Доволен съм, че никой от сътрудниците не пострада. Гражданите също могат да си отдъхнат. Изстрелите, които сътрудниците са произвели, не са били против него, никой от тях не го е ранил ", безапелационен е министърът.

Няма данни някой да е помагал на Стоян Зайков, добави още Младен Маринов.

Заподозреният за две убийства в Костенец Зайков се търсеше от 20 дни. Преди часове той бе локализиран във вила до Долна баня, на няколко километра от родния му град. След престрелка с полицията той евентуално се е самоубил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР