България днес Мая Илиева се завърна в България. Вдовицата на покойния

...
България днес
Мая Илиева се завърна в България. Вдовицата на покойния
Коментари Харесай

Папараци щракнаха Мая Илиева

 България днес Мая Илиева се завърна в България. Вдовицата на починалия Георги Илиев от няколко седмици е в София и евентуално не счита скоро да напуща страната.

В последните години Мая обитава във Франция, Съединени американски щати и страни от Южна Америка, само че постоянно се завръща в България. Една от аргументите Мая да е у нас е бизнесът й.

Илиева от години е притежател на най-хубавия салон за хубост. Студиото се намира в идеалния център на столицата. Именно пред салона Илиева бе засечена от папараци на. По време на изключителното състояние Илиева бе принудена да затвори салона си за известно време. Въпреки това тя продължи да заплаща заплата на подчинените си даже и до момента в който не работят, удовлетворени са чиновници в салона.

Очевидно бизнесът върви съвършено, тъй като Мая не стопира да сияе. Вдовицата на Георги Илиев става по-привлекателна с годините. Бизнесдамата както нормално е доста деликатна и спестовна с грима и явно избира естествената прохлада на своята кожа. За да се пази от мощното и жарко слънце в София, Илиева носи елегантна шапка в звук с блузата и обувките.

Този път е свалила магическите пръстени, които я пазеха от неприятна сила. На врата й обаче бе синджирчето, с което Мая в никакъв случай не се разделя. След инспекцията на салона Мая се втурна към колата, която бе спряна навръх входа на парцела й. Шофьорът, щом я видя, незабавно й отвори вратата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР