България днес Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се

...
България днес
Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се
Коментари Харесай

Георги Мамалев защити Бакалова

 България днес " Срамотия и дивотия българска е всичко отрицателно, което се изписа и изговори против Мария Бакалова! ". Това разгласи пред именитият артист Георги Мамалев.

Повод за думите му са последните изявления на Копринка Червенкова, която подлага на критика ролята на Мария Бакалова в " Борат 2 ". По думите на Червенкова " такова скандално бездарие от дълго време не бях гледала ", Бакалова " по-добре да се съблече за някое списание, в сравнение с да взе участие в тази мръсотия ", и че актрисата " няма огромна вероятност пред кариерата си след тази срамна работа ".

" Мария Бакалова завоюва премията на критиците, а госпожа Червенкова я жигосва надали не като някакво бездарие. Това е безочливост и ужасяващо построено самочувствие на човек, който раздава правораздаване, и никой различен, в случай че не го е питал, няма право да дава награди. Каквото и да приказват, както и да си чешат езиците, те в никакъв случай няма да преживеят триумфа на това момиче ", безапелационен е Мамалев.

Артистът, разсмивал генерации българи, е неудовлетворен и от метода по който се раздават така наречен " креативен пенсии ". Мамалев е безапелационен, че не би трябвало анонимни комисии да раздават държавни пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР