България днес отново е изправена пред исторически избор, така, както

...
България днес отново е изправена пред исторически избор, така, както
Коментари Харесай

С морал, инициативност и родолюбие градим бъдещето на България |

България през днешния ден още веднъж е изправена пред исторически избор, по този начин, както беше преди повече от тридесет години. Разликата от този момент е, че без да сме били в положение на война, към този момент сме с над 2 милиона българи по-малко, че нямаме работеща стопанска система, че не използваме естествените дадености на България в областта на туризма, селско стопанство и логистиката за просперитета на българската страна и постигане на европейски стандарт на живот за всички българи.

Крайно време е публичния интерес да застане над персоналния и партийния и да върнем държавността и нормалността в България. Именно за това партия МИР предлага народен консенсус и обединяване към пет целта , които ще изведат България от икономическата, здравната, политическата и моралната рецесия и ще я трансфорат в мощна обществена и индустриална страна, а българския народ проспериращ и благополучен.

На първо място това е работеща и ефикасна икономик а, тъй като без стопанска система не може да се прави нито обществена политика, нито може да има качествено и налично за всички български жители опазване на здравето и обучение.

Партия МИР предлага потвърдения немски модел на социално-пазарно стопанство да стане основа на българската стопанска система. Неговата същина е в уравновесеното сливане в едно действието на правилото на независимост на пазарите, правилото за обществено равнене и правилото на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарното стопанство са цялостната претовареност на капитала и труда, т.е. всички печелят и служащи и работодатели. Неговото използване с изключение на, че ще направи българската стопанска система ефикасна и работеща, само че и ще построи същинска междинна класа в България. Социално-пазарното стопанство е потвърдена процедура, която е само съответна на условията на актуалното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност и ще направи българското икономическо знамение и ще трансформира България в мощна обществена и индустриална страна.

Втория приоритет е излизането от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината . Партия МИР предлага модел посредством който децата от разход се трансформират в доход за своите родители и то без обществени помощи, а посредством въвеждането на нова категория финансови тласъци при раждането на едно, две три или повече деца. Този модел подтиква и работодатели, и служащи и родители, което ще докара до бързи и ефикасни резултати и ще изведе България от демографската рецесия.

Третият приоритет е оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката . България има географски и естествени дадености, които наложително допускат развиването на експортно насочени браншове в стопанската система. Чрез оползотворяването на естествените и логистичните дадености България ще успеем да произведем 70 % от брутния вътрешен артикул на страната. Именно за това партия МИР предлага главен приоритет на страната да станат туризма, селското стопанство, високите и екологично чисти технологии и логистиката.

Четвъртия приоритет е промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното държавно управление.

Петия приоритет е уравновесена външна политика, която ще подсигурява отбрана на българския народен интерес .
Партия МИР подава ръка на всеки българин, който е угрижен за морала, интелекта и развиването на българската нация и за това приканвам всички български жители както в България, по този начин и отвън нея да се включат и допринесат персонално със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската страна.
Нека дружно да изградим икономическият, общественият и политическият живот в България отначало!

Симеон Славчев,

Председател на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)

Подкрепете новото потомство и морал в българската политика с номер 26!

Избори ноември 2021!

Платено наличие!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР