България Девета титла: Лудогорец е шампион на България, срази Берое

...
България Девета титла: Лудогорец е шампион на България, срази Берое
Коментари Харесай

Девета титла: Лудогорец е шампион на България, срази Берое

България Девета купа: Лудогорец е първенец на България, съкруши Берое Така " орлите " станаха недостижими на върха в efbet Лига, макар оставащите 4 кръга до края 21 юни 2020, 18:51  Найденов: Ако нещо се случи с мен, всички очевидци против Божков ще се уплашат
Найденов: Ако нещо се случи с мен, всички очевидци против Божков ще се уплашат
 Безработните с опция за трудова претовареност на полето, без отнемане от помощи
Безработните с опция за трудова претовареност на полето, без отнемане от помощи
 Какво ще бъде времето в първия ден от астрономическото лято
Какво ще бъде времето в първия ден от астрономическото лято
 Каракачанов: Добре проведен компромат. Ако събориш премиера, събаряш и държавното управление
Каракачанов: Добре проведен компромат. Ако събориш премиера, събаряш и държавното управление
 Поискаха от 3 до 10 години затвор за подсъдимите по делотото
Поискаха от 3 до 10 години затвор за подсъдимите по делотото " EVN "
 ТИР се прекатурна на Автомагистрала
ТИР се прекатурна на Автомагистрала " Струма " край Благоевград, водачът бил пийнал
 Министерство на вътрешните работи с нова акция на пътя. Ето защо ще се следи
Министерство на вътрешните работи с нова акция на пътя. Ето защо ще се следи
 Поройни дъждове заляха къщи, улици и аграрни земи в Добричко
Поройни дъждове заляха къщи, улици и аграрни земи в Добричко

тборът на Лудогорец съкруши Берое с 2:1 в първи плейофен мач за двата отбора от efbet Лига. Така на процедура "орлите " са първенци на България за девети път!

Резултатът бе открит от Алиун Фал в 28-ата минута. След тъкмо час игра "орлите " съумяха да изравнят посредством Каули Оливейра, а единствено две по-късно Мавис Чибота направи обрата цялостен.

Срещата в Разград е шампионска за отбора от домакините, написа gong.bg. С този триумф на възпитаниците на Павел Върба, „ орлите” си осигуриха рекордната девета поредна купа у нас.

При тази победа за Лудогорец, разградчани са недостижими на върха в efbet Лига, макар оставащите 4 кръга до края.

Вчера ЦСКА не съумя да победи Левски в дербито на кръга, което също наклони везните в интерес на „ орлите”.

Още във втората минута домакините получиха късмет да открият резултата. Мавис Чибота центрира отдясно в наказателното поле, където Вандерсон пропусна за Марселиньо, който опита удар, само че бе блокиран от бранител на старозагорци и излезе в корнер.

След четвърт час игра Берое сътвори първата 100%-ва голова обстановка. След центриране от ъглов удар Октавио засече с глава топката, само че я прати малко настрана от лявата греда на Владислав Стоянов.

Минута по-късно Иван Минчев стреля от отдалеченост, само че много неопределено.

В 23-ата минута Анисе Абел опита удар от към 20 метра по земя, само че топката бе уловена без проблеми от Душан Перниш.

Пет минути по-късно обаче "заралии " съумяха да открият резултата. Георги Терзиев не се разбра със Сисиньо за една дълга изсипана топка. Фал се пребори с бранителите пред себе си и с удар от дребен ъгъл отляво прати топката сред краката на Стоянов – 0:1!



Домакините потеглиха в предни позиции в търсене на изравняването и в 34-ата минута Марселиньо насочи мощен шут от дребен ъгъл, само че Перниш боксира.

Четири минути по-късно Октавио шутира към вратата на Лудогорец, само че топката мина около нея. Минута преди края на първата част още веднъж той опита изстрел от границата на наказателното поле, само че много разочароващо.



В 49-ата минута Мавис Чибота комбинира с Каули Оливейра отдясно в наказателното поле и бразилецът опита удар, само че много неопределено. Три минути по-късно и Чибота не съумя с опита си за акробатично осъществяване.

В 58-ата минута Берое се избави като по знамение! Марселиньо стреля с глава след центриране от корнер, а вратарят Перниш съумя да избие топката, която се отклони в напречната греда, Кешерю опита да направи добавка от метър с глава, само че защитник на гостите блокира и топката излезе в корнер.

След тъкмо час игра "орлите " съумяха да изравнят. Вандерсон комбинира с Каули Оливейра пред наказателното поле на Берое, а бразилецът мина около защитник и с прекрасен удар по земята изравни – 1:1!

120 секунди по-късно и обратът стана факт. Мавис Чибота направи превъзходен самостоятелен пробив и мина съвсем през цялата отбрана на старозагорци и не остави шансове на Перниш с прекрасен изстрел – 2:1!



В 73-ата минута Макоута опита да изненада Владо Стоянов с прекрасен удар отдалеко, само че стражът на Лудогорец плонжира и избави. Малко по-късно и резервата Мартин Камбуров опита шут, който бе уловен от Владо Стоянов.

Десет минути преди края на срещата Лудогорец вкара третигол, който обаче бе анулиран поради засада. Каули Оливейра откри Вандерсон, който стреля от воле отвън наказателното поле,

Перниш мазета топката, а при добавката Кешеру я прати в мрежата, който обаче бе в нередовна позиция.

ЛУДОГОРЕЦ – БЕРОЕ 2:1

0:1 Алиун Фал 28'

1:1 Каули Оливейра 60'

2:1 Мавис Чибота 62'

Стартови сформира на двата тима:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): 27. Владислав Стоянов – 3. Антон Недялков, 21. Драгош Григоре, 5. Георги Терзиев, 4. Сисиньо - 12. Анисе Абел, 18. Светослав Дяков (к), 84. Марселиньо – 13. Мавис Чибота, 88. Вандерсон, 95. Каули Оливейра​

Старши треньор: Павел Върба

БЕРОЕ (4-4-1-1): 12. Душан Перниш – 5. Теди Мезаг, 6. Александър Цветков, 10. Гаюс Макоута, 11. Алиун Фал, 17. Ибрахима Конте, 20. Стив Перейра, 22. Октавио Мерло, 27. Крум Стоянов, 59. Ахмед Тоуба, 73. Иван Минчев​

Старши треньор: Димитър Димитров

Главен арбитър: Владимир Вълков град Пловдив

Стадион: „ Хювефарма Арена “, град Разград
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Лудогорец.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Кантарджиев: Тенденциите у нас са смущаващи, надценил съм самосъзнанието на хората Кантарджиев: Тенденциите у нас са смущаващи, надценил съм самосъзнанието на хората  Нова Броудкастинг Груп ще сезира институциите за всеки опит за уронване престижа на медиите ни посредством подправени вести Нова Броудкастинг Груп ще сезира институциите за всеки опит за уронване престижа на медиите ни посредством подправени вести  Найденов: Ако нещо се случи с мен, всички очевидци против Божков ще се уплашат Найденов: Ако нещо се случи с мен, всички очевидци против Божков ще се уплашат  В Щутгарт: В Щутгарт: " Сцени, почтени за революция "  1 Колко трудов стаж е необходим, с цел да ползвате заплатен отпуск  1 Данъчните ще наблюдават ипотеките върху парцелите  1 Близо 1000 тъжби против сметките за ток и парно --> Пaрите ни  Колко трудов стаж е необходим, с цел да ползвате заплатен отпуск Колко трудов стаж е необходим, с цел да ползвате заплатен отпуск  Данъчните ще наблюдават ипотеките върху парцелите Данъчните ще наблюдават ипотеките върху парцелите  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Снова рост инфицированных с ковид, еще шесть умерли - в развиване Темы | Vesti.ru Снова рост инфицированных с ковид, еще шесть умерли - в развиване Темы | Vesti.ru  Бежанците: Какво не знаем за тях? Бежанците: Какво не знаем за тях?  <br> " />
"Сцени, почтени за революция "
Виц на деня Студентите по медицина решили да се пошегуват с професора. Задигнали скелета от аудиторията, подпряли го на вратата на кабинета и почукали. Професорът отворил, видял кокалите… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Как стартира туристическият сезон в Гърция? Как стартира туристическият сезон в Гърция? Няма ковид. Това е мотото за хотелиерите в гръцкото градче Ставрос  " Игри на волята " се завръща с още по-мащабен и трогателен втори сезон На живо от Царево и плажа „ Попска поляна “ репортерът Цеца Алексова споделя за подготовката и изненадите, които чакат феновете и състезателите в новия сезон  Липа падна върху 2-годишно дете в Кюстендил Липа падна върху 2-годишно дете в Кюстендил Като по знамение момиченцето е оживяло и е без пострадвания  Случай на ковид в редиците на Българска социалистическа партия Случай на ковид в редиците на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е уведомила документално всички партийни членове  По време на карантината: 390 бебета са проплакали в По време на карантината: 390 бебета са проплакали в " Шейново " От началото на годината има 10% растеж на ражданията всеки месец, означи шефът на лечебното заведение доктор Румен Велев  Принц Чарлз към момента няма усет и подушване след ковид Принц Чарлз към момента няма усет и подушване след ковид Той се болести през март и остана изолиран в дома си в продължение на 1 седмица  Затвориха постройката на община Сунгурларе поради чиновници с COVID-19 Затвориха постройката на община Сунгурларе поради чиновници с COVID-19 Затварят и пенсионерските клубове и детските градини  Защо Швеция избра друг път в борбата с ковид Защо Швеция избра друг път в борбата с ковид Отговорът дава дипломат Луиз Бергохлм  BMW M5 Competition Новото BMW M5 идва с режим за дрифт Макар и не фрапантни, измененията са ясно откроими. За благополучие екологичните правила не са повлияли на мощността.  Instagram се трансформира в главен източник на вести Instagram се трансформира в главен източник на вести Социалната мрежа ще изпревари Twitter в границите на година  Миризливият плод, неразрешен за ядене на публични места Миризливият плод, неразрешен за ядене на публични места Наричат го „ кралят на плодовете “, само че той сигурно не би бил по-вкуса на всеки  Зам.-председателят на БЛС: Епидемията у нас е съвсем овладяна Зам.-председателят на БЛС: Епидемията у нас е съвсем овладяна Трябва да имаме обаче едно мислено, защото нещата елементарно могат да излязат от надзор, разяснява доктор Николай Брънзалов  Факти за дъжда, които може би не знаете Факти за дъжда, които може би не знаете Кой е районът с минимум дъжд? А за какво обичаме аромата му? Вижте  Атаката в Рединг е тероризъм, има арестуван Атаката в Рединг е тероризъм, има арестуван Трима души починаха, а измежду ранените трима са в тежко положение  Почина президентът на Европейската атлетика Почина президентът на Европейската атлетика Свейн Арне Хансен си отиде на 74-годишна възраст, откакто не съумя да
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР