България Делото срещу Северин Красимиров - по съкратена процедура Така

...
България Делото срещу Северин Красимиров - по съкратена процедура Така
Коментари Харесай

Делото срещу Северин Красимиров - по съкратена процедура

България Делото против Северин Красимиров - по съкратена процедура Така той няма да получи пожизнен затвор за убийството на Виктория Маринова  Жанета Нейкова 22 април 2019, 12:39
елото за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова стартира. Служебният бранител на обвинявания Северин Красимиров подаде при започване на април искане за кратко правосъдно дело, тъй като Северин е признал виновността си.

Три са обвиняванията против Северин Красимиров - за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен метод.

Първото разпоредително съвещание завърши за по-малко от 1 час. Защитникът на Северин Красимиров изиска делото да се гледа при закрити врата, само че съдът не одобри настояването.

15 минути след привършване на разпоредителното съвещание съдът реши, че може да даде ход и на същинския правосъден развой.

В правосъдната зала майката на Северин изпадна в нервност, припадна и се наложи да бъде изведена.

"Длъжни сме да се съвземем, тъй като остана малко дете, което се нуждае от поддръжка, от хора, които да заменят най-скъпото - майката”,

съобщи Румен Максимов, непосредствен родственик на Виктория Маринова.

"Едва ли може да се получи най-справедливата присъда, която е съгласно мен – доживотна. Неговият бранител го е посъветвал да се възползва от член 27 на Наказателно-процесуален кодекс, по този начин автоматизирано отпада тази присъда”. Максимов чака сред 25-30 години присъда.

Красимиров беше предаден на съд на 19 март. Разследването продължи пет месеца. Той беше хванат при акция на полицията в Германия, където беше избягал след убийството.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР