България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС,

...
България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС,
Коментари Харесай

Александър Сиди: Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие

България да стопира договарянията за участие на РСМ в Европейски Съюз, прикани тойСъоръжението на границата единствено по себе си не може да спре мигрантския напън, означи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация
Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо двуличие. Не съм чул за нито един грък, пребит в Македония, а те не я признаваха като държавно образувание 20 години. Продажниците от 47-ото Народно заседание съумяха да успят народа години наред.

Това заяви съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в ефира на предаването „ “.

По думите му днес виждаме пагубните резултати от работата на демократичните демократични хорица, които управляваха през последните 2 години. 

. Не може да се продължава с този диалект на омразата, тази страна не желае да се ревизира по никакъв метод, безапелационен бе той. Според Сиди българите, живеещи на територията на РСМ, се опасяват.

Пред Bulgaria ON AIR гостът разяснява и тематиката за отхвърли на Австрия и Нидерландия България да бъде призната в Шенген.

Съоръжението на границата единствено по себе си не може да спре мигрантския напън. Когато един граничен служител на реда простреля някой на браздата, стартира да написа кофи с мастило и да се изяснява за какво го е направил.  Полицаят, застанал на границата, е отишъл със личните си маратонки, няма бронежилетка и положително въоръжение, което да може да употребява. Не може полицията да не знае кои са каналите, сподели той. 

Сиди е на мнение, че когато бежанците отидат на границата, сложат стълбата и тръгнат да минават – против тях би трябвало да има жива мощ, която да има право да стреля. 

Когато имаме държавно управление, което излиза и споделя, че нито един български патрон не е отпътувал за Украйна, а една година по-късно се написа, че Кирил е избавил Украйна и цяла Европа, тогава разбирате, че става дума за тежко двуличие, заключи Александър Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР